29 d’octubre, 2007

Los deports

FUTBOL

Segona femení Grup 7 - Jornada 2
ALFÉS 4 - PARDINYES B 0

Segona regional Grup 21 - Jornada 7
ECUA SPORT LLEIDA 0 - ALFÉS 2

FUTBOL SALA
Preferent Catalana Grup 5 - Jornada 5

AGRAMUNT 2 - LLARDECANS 6

HOQUEI SUBAQUÀTIC
Lliga preferent del Matarranya
BERRÚS 26 - COMANTERGUE 0

7 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

El Berrús va guanyar, com sempre, al Comantergue per 26 a 0.

29 d’octubre, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

i a què jugaven? a futbol, bàsquet, croquet, criquet, corfball, volei platja, caniques o petanca?

és que són bons en tot...

30 d’octubre, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

que tan deport!!! que no hi ha cronica de les sortides nocturnes, de la juerga i los cotilleos?? VOLEM UN RESUM COMPLET!

30 d’octubre, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ah xiquets! Semble ser que ha arribat l'hivern. I què millor que anar al Loch, on la temperatura mitjana és si fa o no fa la mateixa que al Congo? Venga, tots apretujadets... ep, i contents!
I amb l'hivern, arribe també la temporada Cotton. Bon altre puesto de trobada per aquells que no en tenen prou amb lo Loch. Au,a rematar la nit i cremar los últims cartutxos.
Au, mos veiem pals puestos!

30 d’octubre, 2007  
Blogger La Sas ha rumorejat...

N'hi ha que ja van començar, tal com diu l'anònim, la "temporada d'hivern". Al Loch i al Coton/Cutó (el cutó no enganya). Podeu utilitzar aquesta entrada dels resultats esportius per expressar les vostres opinions o deixar per escrit el resum d'aquest últim cap de setmana. De fet, de nit també hi ha joc... competicició, pilotes fora, faltes, fores de joc i tants altres símils esportius. Au rumorejants/es, expresseu-vos!

30 d’octubre, 2007  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Atenció, que la lliga locnesil ha començat amb molta, molta emoció!!!!

Les jugadores locals (les habituals del Loch) han estat preparant-se durament aquesta pretemporada a base de treball físic constant en totes les festes majors possibles, estudi, posada en pràctica de tècniques suposadament eficients, etc.

Tot i això, divendres passat les habituals van veure’s superades per una nouvinguda que els va colar un golàs per l’esquadra. Va gaudir de pocs minuts, però la seva efectivitat va ser del 100%. Senyores i senyors, amb uns moments la “crack” va fer una actuació estelar: va pujar a la barra, va ballar amb la lampareta que hi ha just a sobre (amb el conseqüent esglai del Laureà)... i no s’acaba aquí, perquè un esporàdic va afegir-se a l’espectacle i tots dos van protagonitzar un ball d’allò més sensual, en què la qualitat tàctica d’ambdós es va fer evident.

El súmmum de l’actuació va arribar amb la caiguda de la mítica bola vuitantera (la de cristallets). Feia un goig, tota esmicolada al mig de la pista. Pregunteu-ho a l’àrbitre de l’encontre (Laureà) que, amb el reglament a la mà, no va poder fer res més que expulsar els dos jugadors, posant fi al festival d’espectacle i bon joc.

Les locals no donaven crèdit al que acabaven de veure. Van encaixar la derrota amb esportivitat, però esperen amb ànsia que arribi el pròxim cap de setmana i tenir així el seu minut de glòria.

30 d’octubre, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Sas dona!! Dóna més pistes sobre la "jugada" de divendres passat al loch que n´hi ha que no hi erem!!

31 d’octubre, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.