12 de setembre, 2008

I aquest cap de setmana...

Sisquere abrigueu-se bé!
Per veure el programa,
cliqueu sobre la imatge

4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

CITA INELUDIBLE DISSABTE!!
A veure, la gent que li agradi la festa amb glamour, amant del bon gust i el saber estar, no es pot perdre l'actuació de l'inimitalbe (o imitable, qui sap) ROSENDO. Farà els seus bailoteos habituals acompanyat de les seves mulates.

A la mitja part del ball de nit, que ningú hi falto. Venga, jovenalla, MOU-TE, MOU-TE!

13 de setembre, 2008  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aunvaparar xiguets, això sí que és un programa d'actes com déu mane. Ia me semble bé que vingo lo sinyor Rosendo i les sinyores mulates, però aquell home té un ritme que no es pot aguantar. Llampassat vai intentar segui'l i vai patir agulletes tres dies seguits. Això sí, val la pena nar-hi domés pals trajes que porte. Atxuradets, antallats a més no puguer. Però és ascaigudet lo Rosendo, tota la vida ha nat així d'astramat i bé que li quede tot. Té bon tipo, ves. Res, que qui vulgo nar a mirar, a ballar o al que sigo, pus que hi vajo. Au, venga, que vajo bé.

13 de setembre, 2008  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Quan torno de l'stage d'alta costura a Nova York, la nostra estilista desubicada ens podria fer un petit comentari sobre els atuendos del Rosendo. Si vol, també pot comentar el de les seves mulates. Donen per parlar un rato, així que esperem ansiosos i ansioses l'opinió de la nostra experta!

13 de setembre, 2008  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Nou tinc clar que estigo a niu york, molt me semble que està a unes jornades sobre Ganxet aplicat a les noves tecnologies. Aaah, tot torne

13 de setembre, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.