09 de novembre, 2005

10ª entrega

Na na ni no na na na ni no naaaaaa na na ni no naaaaaa na na naaaaaaaa tara tario riro raaaaaa na na ni no na na na ni no naaaaaa na na ni no naaaaaa na na naaaaaaaa tara tario riro raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TARROSSOS DE SECÀ,
Capítol 10


Passats uns dies, a Llardecans es respira una normalitat anòmala. Els ànims s’han calmat, però qualsevol conversa de cafè o de forn de pa fa referència al mateix tema: l’enverinament del Guapo de pares lletjos a més no puguer i el waterbalista Matias Tapetti.

La carnisseria del poble és l’únic lloc on es defuig aquest assumpte. Ella porta uns dies com una ànima en pena. No s’ha atrevit a anar a l’hospital i el fet de no saber res del Guapo de pares lletjos a més no puguer, encara fa més insuportable la seva angoixa. Ha decidit dedicar-se en cos i ànima a la carnisseria per no pensar-hi, però és impossible: tothom en vol parlar. A les 8 del vespre, tanca la paradeta, agafa una caixa de filets de vedella i truca a la seva amiga Rove, que a part d’assajar als pedrissos de la Plaça dels Arbres, té moltes conegudes que es dediquen al Kick Boxing.

Al cap de 20 minuts, Ella truca a la porta del darrera de l’Arnau de Vilanova. Amb l’excusa que porten un carregament de filets de vedella per abastir la cuina de l’hospital, entra acompanyada de la Rove i les seves amigues Yessi, Samantha i Yennifer. Potser no calia que hi hagués anat tanta gent, però les havia cridat a totes per si no la deixaven entrar i havien de recórrer a la força bruta. Ara només els falta arribar a la UCI. Sembla difícil d’aconseguir, però a vegades l’amor fa moure muntanyes i també fa trobar UCIs.

4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

Tema deports:
Lo llardecans va perdre contra el Cambrils per 5 a 6.
L'Almatret va empatar 5 a 5 amb el Grues Gañan Artesa.
El Torres de Segre va perdre contra l'Arbeca per 3 a 7.
Dago a la selecció Aragonesa!!!

09 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

eiiii, aixo esta intressantissim!!! ui ui ui, que foorrr!!!

09 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ara ja se sap qui és ELLA!!!!!!

11 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

sas, me semble que o fas un capitol mes interessant o els comentaris escassejaran...

17 de novembre, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.