02 d’abril, 2006

Los deports


Futbol Femení 1ª Catalana. Jornada 24 (25/03/06):
EL PRAT 1 - C.E. ALFÉS 1

Futbol Femení 1ª Catalana. Jornada 23 (19/03/06):
U.E. LLEIDA 0 - C.E. ALFÉS 0

Un, dos, tres, Aufés!!!

5 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

noticies: esports ultima hora

la gatzetta del futbolero:

El llardecans es veu que utilitzarà de dret de tanteig que te sobre Didier Rocbà que va traspassar la temporada passada!
la directiva esta rebent pressions de l'afició sobretot despres de l'actuació del de costa d'ivori d'aquest dissabte !
Rocbà va marcar quatre xixarrets!

Es preveu un gavinet de crisi de la junta directiva del seros per reconduir la situacio i demanar mes compromis a determinats jugadors, acusats de mercenaris i fiesteros! ja que molts son asidus de determinada discoteca fragatina fins a baixes hores del matí!

02 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Si el Maials comença aperdre efectius malment, i mes si son dels que volen jugar, hauran de fer alguna reconversio com ara l'entrenador ferlo tambe jugado, ara tindran feina a posarlo amb forma!
Per altra banda lo del seros no te arreglo, si sa de demanar compromis als jugadors que son de la casa es que no van be, neteja i punto!
En quan a l'Almatret que passe? ningu en sap res! des de les vacances que no se na dit re, eren els qui devien portar el mal rollo perque ja no nia des de llavors!
I l'aufes que? guanyeu un partit i nempateu dos i us penseu que sou los reines del mambo!

03 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Siro, siràs aufendos! Les d'Aufés mos pensem que som les reines del mambo? Se note que no has vingut a cap partit. Pregunta-li a l'entrenadora, que ja no sap què fer per donar-nos una mica de moral...
Això sí, des del primer dia que mos pensem que som les més guapes de tots los equips de la lliga, i no perquè siguem cregudes, sinó perquè és vritat.

03 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Qui diu que jo no estic en forma per jugar a futbol sala?

Actualment tinc una forma molt arredonida que em fa perfecte per ocupar la posicio de pilota. Llastima que nomes tingui fitxa de delegat per que lo de fer de pilota podria ser interesant.

04 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Hosti, les d'aufés, no s'empata cada dia al camp de les líders... I aquet q diu que semocionen pq han guanyat i empatat un parell de partit... ENVEJA COTXINA!!!

05 d’abril, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.