18 de gener, 2007

Los deports

Resultats
Resultats Futbol Femení 2ª Territorial. Jornada 9
LINYOLA 5 - ALFÉS 3

Futbol Sala Preferent Catalana, Grup 5 - Jornada 14
ELS ALAMÚS 3 - LLARDECANS 3
Futbol 3ª Regional, Grup 21 - Jornada 15
ALFÉS 2 - PUIGVERTENC 0
Lliga Monmineu
BERRÚS F.S. 21 - SELECCIÓ MATARRANYA 20

13 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

La derrota de l'Aufés té dos motius (entre altres):

- La beguda preparada pels mallorquins de s'equip masculí, la qual va ser ingerida innocentment per les jugadores del femení. L'endemà la ressaca era descomunal!

- Era Festa Major a Aufés, mal dia per anar a jugar un partit fora de casa. Les noies tenien el cap al ball (entre altres coses també).


Per cert, parlo en nom de totes les jugadores: estem immensament agraïdes per l'ensaimada que ens van donar els mallorquins i, tot i les conseqüències, també per la POMADA. Gràcies, us ho compensarem!!!! (ja veureu)

21 de gener, 2007  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Crec que hi ha més coses a dir sobre aquest sopar... Arri, Furó i companyia, espero els comentaris

21 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Molt bona gent al públic del partit Linyola-Aufés, disputat a la localitat del Palau d'Anglesola (amb aquella plaça, aquells carrers, arbres, bancs...). Al Cotton una de les jugadores i un del públic es van emocionar al veure'm!! L'any que ve, els convidem a festa major!

22 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

jo crec que si varem perdre va ser per la boira (la de dins i la de fora).

22 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

La boira es va posar ben plana, però la que teníem dins del cap encara era més espessa, segur!

Els mallorquins de l'Aufés van admetre que la pomada era massa forta. Només era apta per sa gent de ses Illes.

Bé, hi ha alguna jugadora que tenia el cap al vestidor dels nois (concretament divendres). Com havia de fer gols? Per cert, continuen les investigacions per saber qui ha deixat tan esmaperduda a la nostra jugadora amb els seus "encants". Estem valorant diferents hipòtesis.

Per últim, volia anunciar que s'ha afegit un nou club de fans a la immensa llista que tenim. Ara n'hem de fer un al nou ídol de l'Aufés Masculí: el Mateu de Manacor. Ah, necessitarem un traductor!!!!!
Cordialment,
La número 1 (en bellesa, clar)

22 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Respecte a l'investigació del jove propietari dels "encants" que han deixada astorada a la nostra jugadora són pocs i no estan contrastats. Es rumorejava algo d'uns calsotets amb el piolin... continuarem informant de l'evolució de la investigació.

22 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Hola Rumore.
Per als mallorquins es un plaer convidar a menjar ensaïmada a s'equip femeni. Lo que encara encara mos produeix més plaer és convidar-les a pomada (encara que sigui de Menorca), i finalment el sumum del plaer és guanyar un partit quan has begut pomada tot el cap de setmana.
A partir d'ara els entrenaments femenins es basaran en cates de diferents brevatges que prepararan els mallorquins de l'equip masculí i na Maria del femení.

Salutacions a tots.

23 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El trauma de la jugadora nº 12 només té una explicació: el famós Mr 35!

23 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Primer de tot, agraïr el detall que van tenir a l'invitar-nos a ensaimada i Pomada. Pensàvem que l'equip masculí no es recordava que a Aufés també hi ha l'equip de dones més guapes de la categoria.
Per cert, m'ofereixo de traductora i de lo que faigi falta pel Mateu de Manacor.
La portera de l'Aufés sap perfectament qui va ser l'home que va deixar una jugadora sense gana al sopar per culpa dels seus encants.
En el tema esportiu, ens vam deixar guanyar, perque al Palau son tant bona gent, però tant ... que no podiem fer-los aquest lleig.

23 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Quina por si s'ajunten els mallorquins del masculí i la nostra mallorquina a preparar brevatges...

i és clar que sé qui va ser la causa del destarotament de la nostra jugadora, lo que s'ha de posar emoció a la cosa. Només vull revelar que NO és un dels jovenets.

ah, la traducció del Mateu ja la faré jo mateixa, ja que tinc la tècnica perfecta: lo que no sé, m'ho invento.

23 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

escolta número 17, no soc jo que tenc el trauma, sino una altra jugadora bastant més joveneta. Portera, veig que has fet investigacions... haurem de parlar.
Estire encantada de preparar brebatges amb els mallorquins, potser no fiqui gols però soc una fantastica barman per qui encara no ho sap.
Salut a tots

23 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Voldria disculpar l'home que estava al sopar del futbol divendres i no va poder assistir a la seva cita de la Festa Major d'Aufés. Ell volia venir perque no parava de mirar-se el rellotge esquerra-dreta, dreta-esquerra, però la companyia era molt bona i la Pomada massa forta.

25 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A quin jugador et refereixes?
Jo vaig veure un dels assistents al sopar amb autèntics problemes per llegir-se les línies de la mà. Deu ser un futuròleg... o tenia la xuleta dels passos de ball apuntats al palmell de la mà. Impressionant.

He d'anunciar que tenim una jugadora a la parra (una més) després de fer-se dona. Em fa molta il·lusió que aquest gran moment hagi tingut lloc als vestidors del club. De tota manera, necessitem que torno a fer gols, ja que a l'últim partit no tenia el cap a puesto.

25 de gener, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.