15 de setembre, 2005

4ª entrega

Na na ni no na na na ni no naaaaaa na na ni no naaaaaa na na naaaaaaaa tara tario riro raaaaaa na na ni no na na na ni no naaaaaa na na ni no naaaaaa na na naaaaaaaa tara tario riro raaaaaaaaaaaa



TARROSSOS DE SECÀ,
Capítol 4



Mentre Ell rep ajuda de la Pota, la psicòloga rimadora, a les piscines ha anat arribant més i més gent, sobretot de gènere femení. L’únic núvol passatger que s’havia atrevit a tapar el sol ja se n’ha anat i la calor torna a ser la protagonista. Totes les noies s’han disposat al voltant de la piscina gran per mostrar el seu suport incondicional al Guapo i maleint l’agosarada que neda al seu costat. Sense voler o volent (sempre ens quedarà el dubte), una de les assistents es llença de bomba un pèl massa a prop d’Ella, però calcula malament la caiguda i li empotra un peu en tot el clatell. Ella, amb una força descomunal que no sap d’on li surt, continua nedant agafant l’agressora pels cabells. Quan ja l’ha arrossegat uns cinc metres, la resta del públic es llença a l’aigua sense dutxar-se abans, amb el conseqüent esglai de la socorrista, i comença la primera i fins ara última batalla campal a les piscines de Llardecans.

La socorrista es veu obligada a prendre mesures d’urgència i, abans de trucar al 112, decideix avisar el socorrista substitut. Tots dos, amb l’ajuda del barman Joel, aconsegueixen reduir les involucrades en el combat i calmar-les. Sort n’han tingut de les depurades tècniques del barman Joel, que serien l’enveja de qualsevol escamot anti-abalots dels Mossos d’Esquadra.

Al cap d’una hora, una munió de gent s’ha atansat a les piscines a veure què ha passat. Ell també hi és, camuflat entre la multitud. Aleshores, arriba el Jutge de Pau del poble per analitzar els incidents. Abans que trucar als Mossos, proposa un altra solució: un acte de conciliació que promet ser difícil. Contra tot pronòstic, Ell surt de l’anonimat per proposar que aquest acte conciliador sigui un asado popular, gentilesa seva. Veurem què amaga darrera aquesta aparent bona fe...


Aquí els vostres comentaris...

24 Comentaris:

Blogger La Sas ha rumorejat...

Finalment, aquí la teniu: la quarta entrega de TARROSSOS DE SECÀ.

Mare lletja a més no puguer i altres lectors impacients: espero que em pugueu perdonar per haver tardat tant, però resulta que tenia algún que altre examen a fer... Què passe? Que no en teniu prou amb el Cor de la Ciutat?

Per als que trobaven que a l'e-novel·la faltava una miqueta d'acció, només us vull dir una cosa: això només és el començament.

Res més, tarrossaires! Que vagi de gust!

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

jo pensae que hi haurie sang i fetge, morts... de moment he vist agressions fisiques. Espero que la cosa vajo a mes

ei, i de cor de la ciutat res, es millor aixo. A mes, des de que han canviat lo david no val res. Visca tarrossos de secà i los tarrossaires que la seguim!

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aixo, aixo, que hi haijo assessinats i venga marrons. Pero al guapo no me'l toqueu. Tinc lhonor de coneixe'l an persona i es de lo milloret de la comarca, par no dir de la província. Bueno, almenos de casa seua, perquè té uns pares poc agraciats. Sa germà encara és buniquet, però suns pares... no us els vulgueu trobar par un carreró fosc perquè tindrieu un aspant!!!

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

usuario anónimo, me semble que t'has passat. Jo també tinc l'honor de conéixer al Guapo i també als seus pares i no són tan exageradament llords. A veure, no arriben a la bellesa suprema del seu fill, però no es pot dir que espantin si te'ls trobes a les fosques. Ah, i per guapo sa germà petit, en això tens raó

15 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Distingits admiradors, detractors i senyores que passaven per allí, els personatges de Tarrossos de secà són ficticis. Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pura coincidancia????????????
Doncs hi ha moltisimes coincidencies en aquesta vida!!!!

Ah, Jo mai mes fare un asado popular, per tranquilitzar a tots els veins del poble als quals vaig torturant de tant en tant fent-los menjar aquella fastigosa carn.

15 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

no cal que t'escarrassos, que quan algú identifique un personatge amb algú real, ja pot deixar de fer asados, que ja té l'etiqueta penjada. Ara falta saber qui és Ella, un misterio sin resolver. La verdad está allá fuera, bueno, potser no tan a fora. Aviat se sabrà.

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

teniu raó que falte sang, fetge i tota la pesca, però perquè no s'atrevix ningú a dir que JA TENIM GANES QUE HI HAJO SEXE!!!!!!! a veure, par començar no cal una escena massa pujada de to. Mos aconformem amb 4 barrejades de llengua entre alguns dels personatges, encara que sigon secundaris.

15 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

m'apunto el concepte 4 BARREJADES DE LLENGUA

15 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

si hace falta una escena de sexo, por que no la protagonizamos el Johny (yoni) y yo misma? quedaría tope subida de tono y este culebrón tendría un poco más de vidilla, que de momento aún no hemos salido los más molonguis del barrio. A que si, yoni?

SAMY X YONY (macho, queda bien que te cagas)

16 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

samy i yoni, tranquils que un dia u altre ja veureu com sortiu al culebron. No deixaríem escapar uns artistes com valtros!

16 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Com podeu comprendre lo que en aquesta web s'explica es passat. Jo vinc aqui per explicar les ultimes novetats "que estan calentetes del dia encara".

Feia molt temps que no la veia i ahir me la vaig trobar "per casualitat o no, qui ho sap" i sorpresivament em va donar un pernil i comenta, aixi com qui no diu res, que si hi anava avui al mati m'ei treuria l'os i m'el tallaria a tallets finets. Jo totalment desorientat vaig anar a visitar a la Pota "la meva psicologa de capçelera" i ella em va dir que aixo de regalar un pernil es una prova irrefutable del amor que ella sent per mi. La Pota em va explicar que segur que a vist lo superfluo que es el guapo i que per fi a obert els ulls i ha vist "s'ha de recalcar que ella te un greu problema de miopia" quin era l'home que li convenia. Tot seguit em va proposar que la tornes a convidar a jugar al AEIOIU a la piscina petita, he tingut que dir a la meva estimada psicologa que les piscines ja estan tancades i ames aquest ultims temps la piscina petita ja no era un lloc segur ja que havia estat ocupada per una colla de desalmats que es dediquen a practicar el nou esport del Waterball, capitanejats per un tal Filippo Minguetto "mes conegut per Flip-OOOOHHHHHHHH". Descartada aquesta posibilitat em decidit passar al plan B, que com que encara no l'em portat a la practica no us l'explicare per tal de que el guapo, en un atac de gel.losia, no esn el xafi.

Siusplau desitgeu-me sort.

Ah finalment vull agrair a la meva psicologa tot el que esta fent per mi "Xiqueta no se lo que faria sense tu!!!"

17 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Noi qur tinguis molta sort (ten fara falta molta) i d'això del pernil... quin dia em convides a menjar pa i pernil!

17 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pura coincidencia!!!!!!!!!!!, la pura realitat!!!!.


Res, "cochina envidia", una mica de fama i ja us moriu d'enveja, que si no el trobo tan guapo, que si son lletjos d'espant, a més us recordo que el petit encara no es al mercat.

18 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

així m'agrade, GUAPO, a posar a puesto al personal. Jo sempre he estat una ferma defensora teua davant d'aquests destructors anvejosos.
Espereu que el petit surto al mercat, perquè a part de hipermegaguapo és un humorista en potència. Etooo, etooooooooooo

18 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

io crec que tot aixó de la sang i la violència està molt bé, xo la maldat té que estar dins d'algun personatge. On és lo dolent de la pel·lícula???

18 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Naltros creiem que l'autèntic culebrot està als comentaris. Fins que no surto la "Rove" la sèrie està poc interesant. Ens agrade més la salsa.

Records a la Samanta i al Yony, que per cert, ahir ens vam veure de festa i la samanta no mos va dir res! Segu que ha trobat unes amigues més "GUAIS"! I la rove, aspectacular... volem dir, lo seu ascot!

18 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ei, no os dije nada? Pues será porque no os vi. Creo que me metieron algo en la bebida, porque las rulas que me tomé antes eran muy flojillas. Después tuve que irme porqué Jessi (Yessi) tenía un problemón. Os habrá contao... es tope chungo. La Rove estaba espectacular? Pues no me habeis visto a mi con escote.

19 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

heu de tindre més paciència. Rufú, el dolent apareixerà més aviat del que t'asperes

19 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Eeeeei, on està el famós GIGOLÓ? Ja no diu reees!!!
He de confessar que vaig gosar trucar-lo i vaig tenir una grata sorpresa al descobrir la seva verdadera identitat. A veure, és un noi que podríem descriure com a bastant guapot... y hasta aquí puedo leer.

19 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquesta e-novel·la està fent la competència a EL COR DE LA CIUTAT i fins i tot a PASSIÓ D'ESPARVERS (Pasión de gavilanes pels estrangers)

20 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

trankila clienta impacient. torno a esta aki dspues dun llarg temps dinactivitat professional degut a un inciden ke magradaria mantenir en el mes estricte... mmm no s com diu, weno en secret. pues si ma costat troba clientela entre akesta casa d sonats xo finalment va apareixer akesta tarrossarie agoserada i va resorgi en mi akell esperit d tigre ferotge ke ksi havia perdut. akesta dona, tot i considram wapot, cosa ke ya sabia, es la ke sta mes sonada d tots. m va fe unes propostes realmen indescents ( fins i tot x tot un expert com yo) i m vai tindre d nega ( no us penseseu ara ke m cago a la primera) xq tnia una veu molt masculina i no m podia imagina com sonaria aixo al llit. pues weno dspues dakesta primera toma d contacte am gen sonada dakesta web spero rebre moltes trucades. ya s ke vai demana noes necessitades xo scolta spero ke lo nivell pujo una mica. recordare lo meu numero d mobil x totes akelles interessades. lo numero es el seguen:
696334555
com podeu comprovar no es tracta dun 806 xq en akell cas el numero començaria precisamen en 806. venga moltes gracies

21 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

me cago amb los collons! que sera aixo de fer un serie amb gent de lleida al matiex temps que io! comenÇare a reparti aplaussos a tothom fins quem carrega la serie! comenÇan pel ioni o ionki o la mare quel va pari i acaban pel gigolo aquet dels trons! gigolo?! a casa meva sen diu puto daixo! ia us agarrarare lo deu que us va parir!

21 de setembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

io flipo an tu, cartanyà! com tens los sants ... trons de molestat per què fem una sèrie an gent de lleida al mateix temps que tu????????????????
per que ho sapigos, aquesta e-novel·la va començar ya fa temps, quan la teua sèrie ni s'anunciae par la teletres, o sigue que xiton.

21 de setembre, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.