21 d’octubre, 2005

Los primers waterballistes

30 Comentaris:

Blogger La Sas ha rumorejat...

en aquesta foto podeu veure les promeses locals del futbol sala a Llardecans. Alguns d'ells han continuat la carrera futbolística, altres han optat pel waterball... i bueno, cadascú ha triat lo seu esport.

També hi podem observar dos extracomunitaris.

Cal fer concurs fotogràfic? O ja es veu clar qui són?

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A mi em sembla que aquets del waterball els he vist juga per les picines de llardecans... me pensava que eren bons pero sol feien lo pallasso...i ames ames molestaven a la meua enamorada:
Nuria Sabes, ¿lo sabes?

Ia saps qui soc Nuria??? Nomes cal que me busquies...fins una altra.

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Bones!com aneu de brague?
Soc una berra a punt de ascorrem i voldria jugar al waterball si no us sap greu.Nado com un cudis dins a laigua.puffffff.
Torneume contesta

rao:809654345

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquet home sense socorrista s'asta confonen, lo de la nuria sabes me semble que no u te gaire clar. Ara la foto es genial, realment son uns cracs, io fa molt temps que no i jugo al waterball, es mes no era denominat ni aixi, devia de ser una forma molt primitiva, ara, lo que es flipats ia u eram un rato llarg!

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquest equip no es el que vaig agafar io pero mel conec perfectament, vaig uns quan retocs.
Començan per baix, lo Seve, li van comprar un 49 i era com lo criville pero amb cross, de fet casibe no ne sabut mai mes re, despues l'Albert, aqui lluint lo catxes que estave?! si arribaven a ser ridiculs que no tenien prous trajes per tots, despues lo Bepo, quien lo a visto i quien lo ve, ara va fen l'abella per aqui i per alla, lo Teclo, un personatge internacional amb cert paregut al Cartanyà, pero un tros de pa, tot seguit lo fliping numero u, se podrie di Popesc o Ravnich, pero es l'Ivan(uaiva!), continuan per amun lo pampols, com demostren les seues orelles, o era el seu cognom? aquest si que es un flipera, li van comprar un ordenador i se pensave que ves a saber que... I ara venen los tres bidons, lo Sas, lo vec i semble lo Jordi de Bernat am moreno, tremendo! lo Miquelangel-(o), era com un tortuga ninja pero amb pel, com lo Mauro Silva, i aqui ve lo Boberol, a casa seua conegut per Josep Ramon, va desapareixe duran una epoca i aquest estiu va tornar per causar furor entre les femines, o temor? i l'ultim jugado es lo Sister, com a crescut lo tio, i que i feie ala filera de dal, amb los matons? il mes alt si que ere un flipera, lo Pepin o txafa ulleres.

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

home sense la socorrista, no sé qui ets. Te busco, però no te trobo.

L'estilista desubicada ja vestie als d'aquest equip, no? Almenos al Bepo i a l'Albert, l'únic que portae l'equipament oficial de waterball.

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

los atuendos debien ser de lliure elecció, però tots calçaven los mateixos kets: uns JHAIBER de tota la vida...
complot anti-kets fashion, pro-jhaiber!!!!

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aveure les coses clares: al Bepo tota la vida quel vestixo. Sigo para b o para mal!!! I me semble k no li ha nat gens malament. De fet tots los k vestixo tenen molt exit!

Ah, yo tb m'apunto al complot ani-kets fashion!!! Ole les Jhaiver!!!!

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ojo akesta foto es brutal!!
d'akets que jugon a futbol i que fajon algo semblan que implico esforç físic no ni queden gaires!!

per exemple: al seve que nomes lo vei quan tanca lo cotxe a la penya, al boberol l'ultima vegada que lo vai veure era un mescla de bisbal i el neng, al sas el tenia a la ment com que era reforçat pero aki es veu que era una mole lo puta ademés col·locat al costat del pampols semblen lo gordo il prim!! lo mikelangel (integran d'alcoholics anònims) l'ultima cosa que li he dit ha estat "fot-te los dits i te porto cap a casa!!" fa 3 o 4 festes majors al poli!!
del rogeret nomes dir que semble una especie de ninot del mimosin.

bueno i ke em de dir d l'albert al qual hem tingut que esperar un sarpat d'anys per tornal a veure fallan gols, aket cop a maials!! jeje, ah! i sort hem tingut de que la foto es de dia perque sino l'albert no hi hagues surtit gracies a la gran aurea dicta "quan s'apagon los llums cap a casa!!" que pronunciava sa mare!!

PD: no li repetiu la frase perque li pot rebrotar un antic trauma infantil!

haiber generation! give me five!!

15 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ojo que aket equip va arribar a guanyar un partit contra l'Almatret 2 a 12 a la bombonera almatrusa amb tot lo que aixo comporta!! vui dir que no estem parlant de cap equipillo e?

ere impressionant veure al sas creuar-se el camp corrent sobre les seves puntes dels peus!! jeje! bestial!! i ara vesli al radere que no l'agafaras, a sa germana no ha sortit perque ell si que te finalització!!

15 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ascolta! es molt normal que falla gols, tota la vida jugan al detras i ara de cop me foten davant, lo meu es sorpendre desde la segona linia, a mes io sempre u ai dit que lo meu era lo tetris!

17 d’octubre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

jo també reinvindico lo meu dret a no fer gols! sent portera, per què collons me retreus que no tinga finalització a porta? Home, que me faràs agafar un trauma i tot

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquestos si que eren galctics, i aixo que el seu maxim esplendor el van assolir umb lo Ramon Cunillera, les seus tactiques no es que fossen revolucionaries, pero vindria a ser lo del Bosque del Llardecans, va fer una perfecta gestio d'un magnific vestidor que havia arribat, tot i la seva precocitat, a una maduresa futbolistica que els portaria a obtenir diversos titols, com ara una Lliga Infantil del Segria Sud i Garrigues Profundes (LISSGP) i diversos triangulars de festa major.
De fet el seu joc no tenia cap secret, el quintet titular format per lo Bepo, porter de gran qualitat i serietat, ara desaprofitat al Seros com a jugador, un gran pulmo per per a qualsevol equip. L'Albert de defensa, bo en tots els aspectes, qualitats ja oblidades o mes ben dit perdudes, ara desaprofita el temps, el seu retorn al futbol va ser triomfan, pero nomes per l'equip,deu de ser talisma. A la banda dreta lo Seve, jugador d'escassa qualitat, pero gran velocitat i rabia, la seva gran virtut era aquesta, totom podi decaure menys ell, pero tembe va ser la rabia i l'orgull qui el va perdre. A la banda esquerra el crac de l'equip, l'Ivan, gran dominador de la dreta, regatejar era el que feia millor, tot i que a vegades per massa les coses... ara li continua passan, jugador amb la qualitat suficient per posarse l'equip a les espatlles i portarlo a la victoria, despres de passar perdiversos equips a acbat a la seva segon casa, el Seros. A davant lo Sas, la posisio que sempre volia tot i que tambe li tocava de tanca i de banda pero on millo es desenvoluoava era al davant, les caracteristiques fisiques enganyaven, rapid i amb fort cacau, un gran jugador que ara u continua sent a les files del Llardecans. Els bons recanvis eren pocs, lo Teclo, era bo pero no vivia pel futbol, i aixi a anat mai mes va fer re d'esport, lo Roger, petit i amb gran qualita, com l'au Fènix a resorgit de les seves cendres per portar tardes de gloria al LLardecans, l'Agustí i lo Rando sense pena ni gloria es van trobar practican un esport que no sabien ni pronunciar, mes tard van aterra lo Costa, com a incorporacio extramunicipal, va reforça l'equip, a lo bon sentit de la paraula, era una mole, lo Victor i Ricard van ser els ultims, l'un no feia malament pero pagava la seva desproporcio amb una descoordinacio brutal, lo Ricard era simplement descorinat de totes totes, d'altres com lo Marc, nomes va jugar amb lo Julio d'entrenador, el seu pare, i el Josep Mª, o Rito, es va ana diluint de tal manera que nomes l'esperit sant va poder reconduirlo.
Aixi era l'equip, no era una autentica maquina desclafar contrincans, pero l'anarquia era la millor arma.

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aket daki damun deu d tindre mols astudis...me fa perea de llegiu tot aixo tan llarg.

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Io no se si te molts estudis, pero que es digne de jugar al watterball esta mes que clar, perque es un catxoflipat de cuidado! es molt bo, i no nomes perque diu lo bo que era, la clave de veritat, si u llegeix l'Ivan s'ascor, segur!
Aquet igual si que es lo Ramon de la Marisol, perque l'altre no u era segur, nomes pot ser ell, tan llarg nomes pot ser ell, i segur que va ficar marxa i la va treure u sarpat de vegades.

18 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Impressionant la foto dels gàlactics de Llardecans; lo segon començant per la dreta(dels aixecats), que ere un camionero que pasave en aquell moment pel poble,i li van posar la camiseta groga???, no, ere sol per preguntar, encara que el del seu costat dret, tampoc se'n salve gaire, debie ser el seu company per als viatges llargs, per fer el canvi de turno, això pel que fa a la fila de dalt, en quan als que estan asseguts lo que té la pilota al davant semble Gasperoni, porter internacional de San Marino,que va començar la seva carrera al Llardecans?, més a la vora just el primer començant per la dreta me sobte una clentxa que semble una sindria partida per la mitat,jajajajajajajajajajajajaja!!!a més aquest xavalet fot una cara de flipat que no se l'acacbe,jajajajajajajajajaja!

18 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquet daqui damunt a sigut lo pesckitx, com a minim, no crec que existixo ningu que sapigo com se diu lo porter de sant Marino.

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Home, aquet nostalgic del futbol especacle te rao, eren uns autentics galactics.
Pero s'hauria de recordar que lo Juncosa de la primera lliga els va passar pel damunt a tots, a Juncosa los hi van fotre un taco que no vegos, 13 a 2 o algo aixi, aixo si a la segona lligueta ia hi havia mes nivell, ils unics que els hi van complicar la vida van ser lo Sarroca amb unes decisions arbitrals molt poc imparcials, tot i que va guanyar lo Llardecans, i l'Almatret d'on nomes van poder treure un empat de la bombonera, aixo si, cal reconeixe que la Granadella competia amb dos equips cosa que el devilitava.
Els millors jugadors, exeptuan els de Llardecans dels quals ja na esmentat les qualitats lo company eren: lo Josep de Juncosa, un jugador un pel desmanegat pero habil amb la dreta, i un pentinat una mica estrafalari, lo Javi de Sarroca, un jugador alt i prim, amb una certa semblança al Mcmanaman i un pentinat dels any seixanta, el qual portava el pes de l'equip.
De l'Almatret destacaven dos jugadors, l'Eloi, amb gran potencia fisica tot i que la presio de ser el millor d'almatret a acabat amb ell i Moreno, amb un gran ofici i serenitat i encara ara ostenta la capitania de l'Almatret. El Maials tenia algun jugador bo com Triquell, pero sobretot grans promeses, Roc i Mosido, tot i que tots dos no van acabar d'explotar, van arribar tard a la millor fornada de futbolistes de les contrades. La Granadella tenia grans futbolist pero sobretot en destacava un, l'Alfons, potencia, tecnica i tota la resposvilitat de conduir l'equip a cotes tan altes com fos posible, d'altres, com lo Josep Mª, tenia una gran tecnica pero el seu temperamen era un punt devil. D'altres clubs com l'Alfes no tenien cap jugador important, i aixi els va anar, van haver de montar un equip femeni.
Tots el jugadors son importants, pero aquests eren els millors.

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquet si que has sigut tu Ivan, a io no mel fots lo pel!

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Com que ningú més se sap l'alineació de San Marino???? vas molt equivocat. Allà va:
Federico Gasperoni
Andreini
Vanucci
Bacciochi
Della Valle
Nanni
Domeniconi
Alex Gasperoni
Manuel Marani
Michelle Marani
i... Montagna

au, de carrerilla!!! de flipats n'hi ha davall de les pedres

19 d’octubre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

M'he vist amb l'obligació moral de suprimir un comentari perquè era bastant ofensiu. Només vull dir que el que ha fet el comentari sobre les jugadores de l'aufés demostra molta incultura. Segons ell, per jugar a futbol femení s'ha de ser un "matxot". Doncs potser que et passis a veure algun partit de l'Alfés femení i facis una reflexió al respecte...

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Sas,tu ni cas!

Segons estudis realitzats d'aqui uns anys les dones tindrem el poder, gràcies a que els homes encara continuent sen uns incults de la vida!

Hem pensava que a les nostres altures, erem suficientment capaços d'entendreu tot! Ara vec que encara queden homes masclistes.

LLUITEM PER L'IGUALTAT DE DRETS ENTRE ELS SEXES!

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Molt d'acord amb tu, però ja que parles d'incultura, aprèn a escriure, dona. "Continuent" no porta "t" i "hem pensava" s'escriu "em pensava". Per la resta, ja et dic que estic d'acord amb tu.

20 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

boveroooool, toca'm un oooou!!!!

20 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Flipat de l'alineació de San Marino, Ets molt gran tiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

sí, sí, molta flipada am l'alineació del san marino i no us sabeu la dels equips locals. Això no té perdó de déu, home ya

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

No ens hem d’oblidar de les animadores oficials dels galàctics de la foto. Un grup de nenes de Llardecans bastant lloques (i que ara ho continuen sent) van acompanyar durant anys a aquest equip en tots los desplaçaments de la comarca, fins i tot van anar al temible camp del Juncosa, an tot lo perill que això comporte!!! Los càntics de les cheerleaders no tenien desperdici. Alguns adults les animaven a fer rimes sobre els jugadors i elles, joves i poc conscients de la impressió que donaven, cridaven a todo pulmón “I-van, I-van, I-van del Mingue-et” o “Severi night naririnarina na naaa en a won yu”. També era molt treballada la lletra de la cançó “Llardecans, Llardecans, Llardecans, Llardecans, Llardecaaaans, Llardecaaa-aaans, Llardecans, Llardecans, Llardecans, Llardecaaans, Llar-de-caaans!!!”. Tot un espectacle allà on anaven aquelles xiquetes. Ara encara van als partits del Rajolí d’Or Llardecans, però ja no canten. Han optat per tirar piropos de tot tipos als jugadors, tant del seu equip com dels rivals.

22 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo stik d'akord amb l'Albert de la Loreto i de la Núria, que akell comentari si que ha set l'Ivan.

22 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Si tot deu me done la rao home! que nomes as pogut ser tu, a mes no ia cap comentari teu, aixo no saguante par ca-p-uesto, me vas dir l'altre dia que estaves enganxat!

25 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

també hi havie el gran crit: zipi zape, llardecans al ataque...
quin mal havíem fet pobretes de naltros perquè mos fessen dir estes coses????

28 d’octubre, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.