10 d’octubre, 2005

NOTÍCIES BREUS I/O MORBOSES

Excursió de llords

Dissabte al Loch Ness hi havia una excursió de llords. A part de 4 o 5 persones que no anaven amb el grup, tots els altres van arribar amb autocar i els van aviar pel pub. El conductor (el més llord de tots), va lligar i molts es van quedar sueltos pels carrers de Lleida. Les forces de seguretat del Loch Ness (o Llord Ness) no donaven a l’abast. Els guardes Camisa Negra, Rabosa i Furó van fer un desplegament de mitjans propi de les situacions extremes. La Comissió de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, que en altres ocasions ha posat en pràctica els plans d’emergències InunCat (per inundacions) i NeuCat (per nevades), va autoritzar el LlordsCat (per llords com lo pecat). Podeu estar tranquils i tranquil·les, que ja s’ha procedit al desallotjament.


Nova promesa dels bolos

Una jove llardecussa s’emergeix com la nova aposta dels bolos a la província de Lleida. De cop i volta, se li ha despertat una gran fal·lera per aquest esport i se la pot veure tot sovint al Bowling de Lleida, i no al restaurant, sinó practicant l’1-2-3-4, la tècnica principal dels bolos. Pels interessats, a vegades també fa demostracions al bar Setién de Llardecans.

9 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

Osti, osti, osti ...
Quin desplegament de llords per tota la zona alta de Lleida.
Dissabte n'hi havia per donar i per a vendre (bàsicament per donar). Jo vaig marxar cap a Albatarric perquè no podia competir pas amb aquells monstrument.
Avere quin dia quedem tots el guapos de la comarca per fer una excursió, amb un minibus ja en tindrem prou (i el que sobrarà!)

10 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

això, lo pròxim dia que vingon tots los guapos, que no tindrem tanta fenya

10 d’octubre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Un usuario anònimo mos ha informat que hi ha 5 nois de Llardecans que han trobat la seua mitja taronja. No ha dit noms, però ha donat pistes:
el primer es de família nombrosa, són 4 germans (1 noia i 3 nois ).
el segon canvia moltes rodes i s’embruta de grassa,
el tercer és amic del segon i els seus cosins són molt més petits que ell,
el quart dorm més afora que a casa per la feina que té
i el cinquè és un catxondo mental que té com a hobbie anar al gurugú.

No mos atrevim a dir qui poden ser, però preguem que qui en tingui alguna idea que ho faci sapiguer a tothom.

Moltes gràcies!

11 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

l'estilista desbicada casi que li agafe un soponcio!!! pobra... no donaba a l'abast am tant llord suelto...

11 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

soc una rabosa vella q maufego, de jove me van atrapar an un llas i porto un exema al coll.
me falte mija pota pq me vai anganxar an una ratera de cunill
i una rama dascurnol me va buida lull.
volia demana disculpes pq laltre dia me van aganxar fen actes no grans, o sea, vai anganxa a josep de l'astudiant q manxae an una ma a lasquena.
la semana q ve anire a follar un niu de caxaps al loch ness, i si i a alguna cunilla q no tingo lo mal del cap unflat mirare damportamela al jas.
pq laltre dia me vai fotre una cunilla an lo mal i vai na 4 dies mol clar de ventre.

11 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

dimarts al Loch Ness encara quedaven feos... no s'acaben mai.

Sort que l'equip masculí de l'aufés feia pujar la mitjana, per no parlar del femení. Són totes guapes.

Per cert, hi va haver promeses electorals. Lo president oficial i el president d'honor van prometre que si guanyaven la lliga, tots els nois farien un striptease integral.

12 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ya mai recuperat del soponcio però m'ha costat!!!!És k amb tant llord suelto me vai colapsar. Sort de 4 0 5 harmosures que voltaven per allí que t'alimentaven la vista entre llord i llord

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

vull donar un consell a les fèmines desesperades que van assíduament al loch ness (o llord ness). Si voleu veure autèntics bellessons en moviment, veniu als entrenaments de l'Alfés masculí. Allò és un bé de déu!!!! N'hi ha de tota manera, per a tots els gustos. Us aviso que lo president d'honor i los tres mallorquins ja estan ancomanats per algunes jugadores del femení. Aaaah, haver vingut abans.

Els entrenaments són dimarts i divendres a les 21:30. Us hi esperem!

14 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

m'hai deixat de dir que al vestidor de les noies hi ha un foradet per on es poden veure els bellessons mentre es dutxen. Fem pagar entrada, però us asseguro que val la pena. Als partits, no cal dir-ho, també es deixen la porta oberta del vestidor. Es veu que és un costum del poble. S'han de conservar aquestes tradicions...

14 d’octubre, 2005  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.