29 de setembre, 2006

Tu tries, Almatret o Lleida

Difícil elecció la d'aquest cap de setmana...
demanaria a la gent de les dos poblacions
que ens donin les seves raons
per escollir una festa o l'altra.
Qui dóna més????

10 Comentaris:

Blogger La Sas ha rumorejat...

HO SENTO! No tenia cap cartell ni foto d'Almatret a l'abast.

29 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo hi vaig estar ahir (dijous) a Almatret, feien un sopar i shows varis. En aquell poble hi ha molt bon rollo i tothom anava ... són un món apart però envejable de veritat. De fet, avui no he pogut anar a treballar ...

29 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo ja he triat: tenia tan difícil on anar q me decidit per anar al Búcaro (Be-ce-ene). Per cert, el sofà de la portada de la festa major es rollo discotequil bucaril. No pot ésser. Inverossímil.

30 de setembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Tia, m'ancanta ka hagis anat al Búcaru, gran alacció la teva. Així mantens l'harmunia amb Lleida i Almatret, sensa ufendra ningú. Ka bé hu has fet camarada... quin bon rollu raspiru...

01 d’octubre, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Els concerts de Rambla Ferran molt entranyables, amb algun que altre perdut que no sabia on es ficava...

Us asseguro que, tot i haver cantat tant i tan fort, he recuperat la veu. Inverossímil. Això és gràcies al cono-amplificador que vam fer servir. Què se n'ha degut fer? Igual està en mans de la camionera-acossadora amb veu de carajillera... Al costat de Furó & Rabosa va quedar en evidència... Hi ha nivells de cant...

01 d’octubre, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Hem descobert una farola de rambla ferran, al costat d'una bústia. Ideal per fer-hi les nostres coreografies!!!

01 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

bueno, com a bon almatretenc dir que vaig estar a les festes tots els dies, de dijous a dissabte. com diem per alli baix... QUIN PARCAL!!! la veritat es que van ser unes festes inolvidables (a nose que algu es pases amb l'alcohol jeje). es van veure varies rucades tipiques, pero que cada vegada fan mes gracia. despres d'unes nits aixi nomes espero a que arribo la proxima i a tornar a veure com un condenat!

PD: visca el cim del segria!

03 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Després d'estar una bona temporada ausentat d'Almatret, aquest estiu hi he anat dos cops (Quintos i festa major de Llardecans, Maials i Sarroca) m'ho vaig passar molt bé per cert. Per aixó vaig decidir anar-hi per St. Miquel, llàstima que dijous i divendres ens ho vam passar tant bé i vam beure tant que jo dissabte ja no vaig poder sortir, però crec que a Almatret es fan les millors festes de la zona perque començant per la gent gran i acabent per la gent jove tots estan molt animats.

04 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Be,jo tambe vaig preferir anar a almatret abans qe quedam a Lleida. Vaig estar-hi de dijous a diumenge i la veritat es qe tots els dies van ser bestials..quan no la liaba un la liaba l'altre, grans i joves.
Com ja han dit abans, an aquest poble se fan les millors festes!!!
ja tinc ganes de tornari!xD
visca Almatret..ùltima frontera

04 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo també em vaig quedar al poble d'origen, de fet crec que ha estat una festa per recordar, encara que no ha estat millor que d'altres si que ha estat diferent a les de fins ara. Hi va habr molta marxeta tots els dies, sobretot divendres. Dijous estavem els del poble i vam agafar tots un bon pedal, però per mi el dia que vaig riure i beure més va ser el divendres (que guay!) dissabte a part de portar una resaca considerable va ser com qualsevol dissabte ... això si a l'hora de tornada a casa ... va ser la bomba! Sempre acabem a la plaça fent el que no hauriem de fer! I per Lleida, que tal? suposo que també va anar força bé, si la qüestió es estar de festa!

06 d’octubre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.