29 de gener, 2007

Habemus maestrum?

Tenim una primera valoració dels resultats de l’enquesta sobre el ligoteo a les nostres contrades. Tot i que no tenim les conclusions detallades i definitives, els nostres psicoterapeutes mos han dit que l’asunto va fatal!

Això no pot continuar d’aquesta manera, per això la Junta directiva de la web s’ha reunit per decidir quin dispositiu d’emergència cal posar en marxa. Hem vist clar que necessitem fer un curset accelerat i intensiu (o viceversa) de seducció. Així, el nostre anunci és el següent:
Tenim algunes propostes, però si sabeu d’algú que reuneixi els requisits per ensenyar l’art de seduir als rumorejants i rumorejantes que no es mengen un rosco, preguem ens feu arribar les seues dades. O si vosaltres mateixos us hi veieu amb cor de fer-ho, digueu-ho aquí mateix! S’accepta tota mena de propostes.

Quant tinguem els candidats, la junta tornarà a reunir-se en conclau per escollir-ne un d’ells. Tant bon punt sapiguem el nom de l’elegit/da, s’anunciarà amb una fumarrada que s’escamparà per tot el Loch Ness i el Color’s Pub. Si fa olor de socarrim, vol dir que HABEMUS MAESTRUM. Si fa olor de fum de tabac tradicional o amanit, no ho notareu, perquè ja hi esteu acostumats de cada dissabte!

19 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

dons dir k si em d trobar algun mestre en akestes kontrades mal rai,parke tots si fa no fa estem igual.ia podeu nar buscant un latin lover d paralla als sudakes jajaja.maaammmiiiittaaaaaa kk bueennaaaaaaa!!!!

30 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Visto lo visto ... me penso que ens tenim que posar les piles i començar a fer cursets accelerats de seducció, però per això falta talent ... en fi per proposar mestres que no quedo i jo proposo: a Boté (com ho veieu?) ell si que té talent i art per seduir.

30 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo conec un home q viu davant del rectorat a lleida, q es dedica a lligar amb les dones agafant-les per ballar i els hi dóna mil tombs, les mareja tant que després agafa...i pam!els hi fot lo morro!!això no falla mai,i totes cauen. És un mestre del ligoteo, jo des de que el conec sempre ho he vist clar. És un possible candidat Sas?

30 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Més d'un va quedar impressionat per l'actuació de Sa Mestra a la barra del Next Bar el passat divendres. L'endemà, un grup d'homes no parlaven d'altra cosa!!!! Jo la proposo a ella perquè ha deixat clar que domina de sobres l'art de la seducció.

31 de gener, 2007  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Tenint a Boté, per què volem un altre Latin Lover???

Pel que fa al Seductor de davant del Rectorat... potser li funciona a ell aquesta tècnica, però ara imagina't a tothom donant voltes i paaaam, morreo. No sé si funcionarie... però bé, és un possible candidat.

31 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Com a mestre, jo havia pensat en l'ICONA SEXUAL de l'Aufés masculí. A més, va demostrar el seu sex appeal al sopar mallorquí de fa unes setmanes al vestidor de l'aufés... la pomada no ho va fer tot!

31 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo proposa a la SEDUCTORA de la festa major de Sarroca, i no em refereixo a la del Tanga, noooo. Faig referència a una dona que, en només una nit, va acaparar l'atenció de tots els vailets sarroquins (i de les rodalies), deixant a les altres maromes amb un pam de nas. Mentres ella no parava de ballar i fer-se fotos (en tenim proves!) amb tots els mascles de Sarroca, les altres mos menjàvem literalment los mocs en un raconet de la sala del ball, plorant desconsolades (ja que no mos consolave ningú). Belén, com t'ho fas? Ensenya'ns el teu secret!!!

31 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estem més malament del que em pensava. Xiquets, xiquetes, gats i gates, gossos i gosses ... hem de buscar una solució urgen, no sé si el Sagrat Cor (ejem ejem) o el Dr. Amor ens poden ajudar. Però és evident que necessitem ajuda. Déu meu baixeu si no teniu fenya!

31 de gener, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Em sembla que conec a la persona ideal. Un maromo atent, arquitecte i tot un artista a l'hora de lligar amb una femella. La seva rialla profident no falla mai, és la seva gran arma a part de moltes altres qualitats que té... Si ens el trobem al Loch li podem dir que ens faci una demostració!!!

01 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

esteu segurs q es pot arribar a trobar un bon mestre per a l'art de la seducció???
la cosa està molt malament per aquest terreno en que vivim...
es podria fer un recull de les millors frases i millors actes que utilitza la gent i fer un manual.podria ser un principi no?

01 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I quines qualitats té aquest maromo arquitecte ,nini cacharel? potser li hauries d dir q ens les ensenyés, q no sigui tímid...(tot i q crec q tímid no ho és...)
X cert, lo del manual està molt bé queratina, pero jo crec q l'art de la seducció es deu portar a l'ADN perque ni ha q per molt q ho intentin no hi ha manera i ni ha q sense parlar ja ho tenen tot dit. No serà q hauràs de realitzar un estudi químic dels gens i comprovar q no és après l'art del ligoteo????

01 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquest arquitecte la timidesa no sap el que és... Si ets tímid i necessites consell no dubtis en enviar-li un sms i al cap de dos minuts t'administrarà una bona dosi de luxúria! Té un art en fer pujar la temperatura de l'ambient que vamos ni els millors galants el superen. Podríem fer un compendi de tots els sms que envia que s'ajustaria molt bé al que busquem, un llibre de consulta per l'art de la seducció; un dels arts més antics i més bonics que existeixen...

02 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Tinc una calor q me sofoco...uish...

02 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Bones... Amb unes poques ratlles desvetllaré una de les tècniques més ancestrals a l'hora d'aplicar el noble art del ligoteo.

En primer lloc, selecciones la víctima, (xati al gust) comprovant abans que hagi consumit almenys de 2 a 3 copes d'aiguardent (o qualsevol altra beguda espirituosa).

En segon lloc, esperes a que el Disc Jockey, o altrament dit "lo tio que fot la música", mos posi un temazo de merengue , bachata, rumba o qualsevol altre. La questió es que es pugui ballar donant gràcils voltes, una rere l'altra.

En tercer lloc, i quan la víctima està despistada, li agafes la mà i la poses a ballar, altrament dit, la poses a donar tombs i més tombs.
(Cal especificar que són necessàries certes dots per al noble art del ball, de lo contrari acabareu tots dos a terra desmaiats)

I en quart lloc, en el fragor de la batalla (o més ben dit, del ball) i quan el nivell d'arronsament sigui d'allò més proper... pam!!!! Plantes lo morro, ja que la mossa en qüestió ja està preparada (recordem la barreja d'alcohol i de desorientació espaial).


Ni que no ho creieu, funciona. De tota manera aconsello seleccionar bé a les víctimes, bàsicament, perquè si no ho feu bé, us poden marcar els cinc dits a la galta...

PD: Espero que ningú s'ofengui amb aquests comentaris, sols he comentat una realitat plausible, base de les meves empíriques experiències. SAlut!

Rectorat's man dixit

03 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

crec que el q viu davant del rectorat te bastanta raó...la gent necessita portar 2 o 3 copes de més, però llavors creus que estas en condicions de triar una bona peça???i a l'hora de fotre el morro no vols dir que es produeix una barreja de gustos que potser si que et farà caure???o potser la gent porta licor del polo a la butxaca o va carregat de xicles??
bé en tot cas veig que tens una tàctica que podria ser acceptable.
em pensare de fer un estudi genètic!!!

03 de febrer, 2007  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Moltes gràcies a tots per les vostres aportacions. Estic pensant en recollir-les de cara a la publicació d'"El Manual del/la bona/a seductor/a" (sempre políticament correctes!). De moment, estem parlant sobre el tema amb el dr. Amor, l'infermeria Luxúria i l'immens equip de psicoterapeutes de la web.

Pel que fa a la tècnica del bailoteig de giravoltes amb morreig final, he de dir que estic frisant per saber noves tècniques d'aquest gran mestre. Li transmeto els agraïments de tots els rumorejants i rumorejantes. Estem esmaperduts i corpresos amb tanta saviesa i experiència empírica.

Als seus peus.

03 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo diria q això d'aquest home ho fa l'herència genètica, n'estic convençuda...

03 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

mascle sarroki diu: hippy cacharel tens tota la rao: aixo d lligar no es una cosa k es pugui aprendre.(b k sempre es pot millorar eh)pero eske es porta dins, potser si k son los gens, pero no mos anganyem,alli on hi ha uns trets fisics importants i una bona lavia tens molt d guanyat.jeje ah i es cert k si la victima porta uns kuans beuratges damunt no cal ni parlar.salut!!

04 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos seducció i més brutor

12 de febrer, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.