14 de febrer, 2007

Consells mèdics...


En tal dia com avui, hem cregut convenient demanar ajuda urgentíssima a l'equip mèdic d’aquesta web, i és que tenim equips professionals per tot!

Així, us transmetem els rigorosos i fiables consells mèdics de l’ajudant en pràctiques de l’Excm. Doctor Amor, el qual està de baixa laboral per motius que no podem especificar.


Benvolguts/des rumorejants/es,
No me vull ficar an les vostres vides, però us recomano que aneu altanto en un dia tan ensucrat com avui. Vigileu amb els excessos, que mai són bons: massa cursileria, cupidos, targetes amb poemes, color rosa, cors, bombons, rams de flors, ossets de peluix... són altament perjudicials per la salut (sobretot mental). L’equip mèdic, en col·laboració amb el de psicoterapeutes hem organitzat un Pla d’Estudi de l’Ensucrament Desmesurat per tal d’elaborar una llista d’instruccions a seguir.

Consells útils per no intoxicar-se i/o militar per l’anti-santvalentinisme:

· Fes hores extra a la fenya, com menos astigos al carrer millor. No respiraràs tan aire contaminat per un tuf a roses impressionant.
· Evita autoenviar-te un ram de flors o una capsa de bombons a tu mateix/a.
· Això sí, regala bombons, però dels de broma, d’aquells que fan cremar la llengua o que piquen una barbaritat.
· Pel carrer, a la que vegis dos persones agafades de la mà amb cara de pàmfilos, intenta passar pel mig o, directament, fot-los una aspenta. Et sentiràs millor.
· De nit, millor no sortiu perquè la feromona creix d’una manera desaforada. Evita restaurants o llocs per l’estil, on solen anar els agrupaments de dos persones.
· Organitza una festassa a casa teua en què estigo terminantment prohibit acudir-hi en parella
· Ves dient piropos ben marranos a tot quisqui.
· Entra a totes les pastisseries que et vingon de pas, fes veure que antrepuces i t’ampastres contra tots los pastissos que tingon forma de cor.
· Canta cançons poc o gens romàntiques, com més aufendoses millor. Pots recuperar aquells cassets dels Mojinos Escozíos que tens oblidats en algun racó. Ni se t’acudixo escoltar
la Oreja de Van Gogh!

Això sí, per Sant Jordi la rosa i el llibre que no falton! Al nòvio, la nòvia, l'amant, l'amic, l'amiga, lo papa, la mama, lo veí, la cosina... i a qui fajo falta. Això també és un consell mèdic!

Antetament,

Eustaqui de cal Pauet dels Cigrons

Ajudant en pràctiques del Dr. Amor

9 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

io avui faria una casserolada anti-sant valentí i, evidentment, pro-sant jordi, que es lautentica festa dels enamorats aki a catalunya

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Oi qin dia més repelent!no trobo d'altre sinònim!cursi, passat de moda i sobretot absurd!!!q passe , q ara ens hem passat al bando dels americans?!!q volem semblar yankis?!això no pot ésser!si Sant Jordi levantara cabeza....

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Que és l'amor? Un sentiment o una malaltia? L'amor s'ha de demostrar dia a dia. De fet, com totes les festes i celebracions, avui és un dia "inventat" per consumir més (que si sopars, flors, pastissos, cors, ...)Fem una casserolada!

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

QUE FEM ELS QUE NO EM DECLARAT EL NOSTRE AMOR? PARQUE JO NO TIN PARELLA PERO ASTIC ANAMORAT!

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

qi no corre vole...o si vas a l'era pols trobaràs,etc....Més q Sant Valentí això semble a veure qi tira primer la canya...

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doncs jo la veritat és que avui no he notat que era ST. Valentí... Res de cursilades americanes, que millor que St Jordi per als enamoratsssss, més que la rosa, el llibre.

14 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Com se note nini cacharel q ets de lletres i q t'agrade això de la literatura romàntica...aish nina, q dolceta q ets!!!com un turronet!!!

15 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

huuuuuuuuuuua
I LOVE - fill natiu de les garrigues

KUVA PARI!

15 de febrer, 2007  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

k millor x un dia sense importància dels enamorats x passar una bona jornada nocturna a l'apolo...qin bé de déu...No ho dubteu!!allí qi es vulgui alegrar la vista pot fer-ho sense estar enamorat, qi ho diria!!jo us en recomano l'entrada. Apart fan concerts que estan bastant bé, i pots saltar i cantar amb veu alta sense que s'ofengui el del costat. Paraula de lagarta.

16 de febrer, 2007  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.