03 de maig, 2006

Llardecans a la ràdio

Dissabte 6 de maig, a les 14:00 h.
Entrevista radiofònica a la Lourdes de cal Candi,
parlant del poble de Llardecans.
Rac 1, programa "Quilòmetre 1"
QUILÒMETRE 1, amb Esther Muñoz - Magazín que convida els oients a descobrir les alternatives turístiques que ofereix Catalunya. El programa proposa cada setmana rutes completes, idees per fer una escapada, llocs recomanats des del punt de vista gastronòmic... i entrevista els responsables de turisme més acreditats que expliquen les dades necessàries per conèixer a fons el territori i gaudir-ne al màxim.
Dissabte 6 de maig, els del QUILÒMETRE 1 seran al SEGRIÀ, visitaran LLEIDA amb la regidora de Turisme, la MONTSE BERGÉS.
També sabrem com van els preparatius per l’APLEC DEL CARGOL d’enguany que se celebrarà el tercer cap de setmana de maig.
I per descansar una mica en un establiment rural, s'aproparan a la bonica, tranquila i propera població de LLARDECANS. A CAL PETIT DE CANTONÉ els espera la LOURDES PARDELL. www.agroturisme.org/casa.php?id=cantone

1 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

MÚSICA MEGAFACSION DE SARDANES

TIN TON TAAAAN (Rotllo aeroport)

Atenció, atenció! Es fa saber a tots los veïns del poble que la Lourdes sortirà per Rac1 dissabte a les dos del migdia. Qui ho vulgui escoltar, que sintonitzi la ràdio al 90.3.

Gràcies per la seua atenció.

05 de maig, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.