13 de juny, 2006

El Koallach (No pas, jo votaré no pas)

No té desperdici!!!!

7 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

aqta versio es molt millor que l'opa, mes de casa nostra i no canse tant com lo koala dels collons

ja nhi ha prou de koala, visca el koallach

13 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pues me semble que aquest estiu te'n faràs un fart de sentir-lo, al Koala. Sirà la típica cançó que posen a les discomòbils de les festes majors, ja veuràs!!!

13 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Uala és molt bo aquest vídeo!!! jo també el prefereixo al del koala! els hi podríem portar al loch ness a veure si el posen...

per cert furó i rabosa... a veure si akst cap de setmana em regaleu un bolset tan mono com el d'aquella noia que mira que he buscat i buscat pero un de tan xulo no l'he trobat!!!

13 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ja miraré de portar-te un bolso d'aquests... de moment n'he trobat de més pràctics, però de tan preciosos cap! La clau està en què no t'hi càpigui res, ni tan sols el tabac. Quina elegància, quin saber estar...
Ah, he trobat una varietat de tomata que pot cabre en aquest bolso: la tomata cherry!!! ueeee, ara sí que està clar: és el bolso d'aquest estiu. Venga, totes a la moda!!!

14 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I sobre el tema de l'Estatut que n'opina la gent del segrià sud?
Jo encara no estic del tot decidit, l'unic que m'emprenya es que he d'estar a la mesa electoral, vaya putada!

14 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Alcanonina adoptiva crec que no et mereixes un bolso com aquest, on ficaries les coses que mangues al Champion i Carrefour?(es broma alcanonina adoptiva)Que tal els exàmens? Aquest finde sortim, em de fer el que diu la Mireia.
Ens hauriem de presentar al llord ness totes iguals amb un bolso d'aquestes caracteristiques, de bulto en fariem igual i la gent fliparia.
Deixem-ho estar perque la nostra elegància i saber estar quedaria massa afectada, millor que tingui els privilegis certa persona.

15 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

EEEI, NO BUSQUEU MÉS!!!
he trobat EL BOLSO. Fins i tot diria que és millor que el que vam veure al Loch Ness. Aquest cap de setmana no hi sóc (compromisos socials), però el següent us el porto. NO TÉ DESPERDICI. Us ben asseguro que no hi cap ni un metxero. Si hi poses una tomata cherry (aquelles que semblen cireres), em sembla que se t'esclafa. AIXÒ ÉS UN BOLSO, SI SINYOR!!!!

16 de juny, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.