04 de juny, 2006

Es misteri de sa domàtiga


Mai una tomata havia donat tant de sí.
Però al Loch Ness, pel que es veu, tot és possible.
Ja vam viure un curiós episodi amb una tomata/domàtiga
de dubtosa procedència fa una setmana.
Aquest dissabte, per si fos poc, va tornar
a haver-hi una tomata rondant pel Loch Ness.
Aquest cop, les culpables van ser
dos fèmines d’Alcanó (les més guapes).
El que no sabem és com i on va acabar sa domàtica...
Al got d’algú? O va passar a millor vida?
Misteris sense resoldre...

75 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo vai guardar la tomata ahir dissabte i només puc dir que, al final de la nit, ja semblave un palo santo

04 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Quan es va tancar el Loch Ness, hi va haver una sessió de malabarisme tomatil a fora. La noia que feia l'espectacle fins i tot va dedicar unes cançons amb la seua habitual dolçor de veu per les noies d'Alcanó i extrarradi.

Això sí, el show de veritat el van protagonitzar el duet de recent creació Thelma & Louise. Tot i el nom, són dos maromos d'Aufés i Alcanó. Crec que els pentina una noia de Llardecans.

04 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

M'han dit que un de Sunyer estave a les últimes dissabte... Esperem que s'hagi recuperat. Beu suc de tomata, que anime molt i pose a puesto l'estómac

04 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A part de tomates, hi havia Pakistanessos, negres (molt blanquets, per cert) i alguna altra especie, però sobretot hi havia llords.

05 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo vai pugue veure el desenllaç i trist final de la pobra tomata, i no va ser per sucar, va quedar literalment aplastada al carrer Sans i Ribes,el nº ja no el recordo.
Crec que tinc la solució al misteri de la tomata: Son els reporteros de Aquí hay tomate de tele5, que amb això de la mort de la Rocio volien escenificar amb la mort de la tomata la mort de la mas grande.Ja ho he pillat!!
Cada cop em quedo més sorpresa amb la gent, creus que els coneixes i et treuen cada cap de setmana de puesto. Jo coneixo una noia de Llardecans de fa uns tres anys i aquest dissabte vaig poder comprovar que a part dels seus talents naturals com el cant, també era malabarista i peluquera.
Abrase visto.
Per cert els modelitos de bolso que es porten aquest estiu pel llord ness no deixen lloc a dubte, ni lloc per a res, d'allò que se'n diu per fer bonic.
canvio i tallo.

06 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estic en contra dels bolsos d'aquests per fer bonic, per dir-ho d'alguna manera... perquè si almenos fessen bonic, encara. No t'hi cap ni una trista tomata a dins. De fet, a la portadora del artilugi no li cabie ni el paquet de tabac. Aon s'és vist!

Tot i que no ho vai demostrar en aquell moment, em va agradar molt l'aplaudiment generalitzat pel meu número de malabars. El proper dia ja portaré dos tomates per fer un show més arriscat i vistós. Quede clar que com a peluquera tinc un futur dubtós... o alternatiu.

06 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Desprès de llegir-me tots els rumores haguts i per haver, aquest dissabte vaig descobrir q ere una domàtiga, a més d'altres curiositats de ses illes...l'any q ve proposare a l'escola oficial d'idiomes: mallorquí-lleidatà . Perque es nins de mallorca quan parlen entre si no se'ls hi enten res i jo i més noies ens en volem assabentar.
També vam descobrir aqt dissabte passat q els hi agrada q els fuetegin amb el seu propi cinturo, també q els hi clavin objectes afilats com vindria a ser un imperdible.
Per no ser menys, tb tenen un punt decoratiu en quant a tonalitats de cotxe :aqt any es porta el fang sobre color negre amb inscripcio de porcellana "guarr(p)o daspanya" i com no, vam trobar q la frase anem a "est cotton" és qelcom q es podria traduïr com "hola, q tal?bona nit i jo stic bé".
La cultura mallorqina és molt rica, pero jo segueixo sens enterar-me de la meitat de coses q diuen...sera q hi havia algu q ahir nit a est cotton tenia el to de veu més alt de lo normal???

11 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

S'agulla imperdible? Jo més aviat diria agulla d'engafetar... ido! és que és es colmo! això fa oll.

Hippy cacharel, no et preocupis per lo de no entendre res... es necessiten dies i dies d'aprenentatge. M'han dit que a n'es loch ness fan cursets que estan bastant bé de preu.

11 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A veure, què passe amb los mallorquins? i exactament, voldria saber què passe amb un d'ells, d'estrany nom LOMETE(LOMETE TODO TODO?).
S'ha creat un mite al voltant d'aquest al·lot i tinc un ramat de fèmines enamorades i espitoses per culpa seua. Ja estic pensant en fer un club de fans, amb quota d'inscripció i mensualitats per cada soci/sòcia i segur que faria la primera pela!
De fet, s'entén que tingui tant d'èxit perquè sempre va de protocol, amb tots els complements (cinturó, kets...) a joc. Oh, i les samarretes que porta sempre li queden bé, encara que més d'una preferiria arrancar-les a mossegades...

Ja ho sabeu, d'aquí poc, s'obriran inscripcions i matrícules pel Club que farà història, potser més i tot que el Barça i el Super3...

El nou club de moda serà el ME LO-METE TODO. Ho posaríem en català, però no queda tant bé (M'HO INTRODUEIX TOT, ido), així que deixarem el nom original.

Per més informació, queixes o dubtes, demaneu-ho en aquesta web i ràpidament gestionarem les vostres demandes.

Sòcia fundadora i presidenta del Club ME LO-METE TODO

12 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aaaah, ja deia jo que el Lomete apuntave maneres... a l'equip femení de l'aufés ja causave furor entre algunes de les jugadores!!! Tot s'ha de dir, n'hi ha d'altres que es fixaven en els integrants més joves de la plantilla... eh furó? que me volies pendre l'eudald? al dídac no me'l pendràs mai!!!

12 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I aquest cap de setmana passat, i va haver tomata o tomateeee? O potser una mica de cada? Avere avere

12 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

No hi va haver tomate, ni tomata ni domàtiga... n'hi havie un que es va comprometre a portar un estiloi(o com se digo) de domàtigues però se les va deixar a casa. Quin fallo!

12 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Escric per al·lusions a la meva personalitat animal furosina.
Rabosa mai m'he fixat amb els teus petits amors, ni amb els grans clar, no tinc res a fer amb la teua competència, ja que saps tocar tots los temes.(cant, malabars, peluqueria, coreografia ..) Quin futur!!
Per cert aquest disasbte al cotton et vam ficar falta, hi havia el nostre Damià marcador de camp i algun que altre mallorquí. I tu què, a dormir, o es que ja la portaves massa grossa?

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos dois i mes pel

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Lomete volem ser com tu!!!!!!

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Lomete volem ser com tu!!!!

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ido se veu que sa variant del català mallorquina no s'enten, es difícil?
Indignat amb això oferto lo següent:
ES DONEN CLASSES DE MALLORQUÍ.
Observacions: es donaràn classes casi cada dia que el locnes estigui obert, professor no natiu pero enterat, obligatorietat de conèixer la novel·la "Es misteri de sa domàtiga", i si portes l'agenda i una gua d'engafatar l'he de poder veure i fermar.

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Es pardal!!!
Al lochness faran com a Vilafranca i penjaran a damunt les barres enfilois de domàtigues i de cabeces d'alls, entre altres productes com melons, sindris, carabasses, taronges, espicis de fer matances, prebes de tota casta i altres productes per vendre als guiris i relacionats amb el mon de la marxa.
AU IDO SALUT MOS VEIM AL LOCHNESS

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos domàtigues i més prebes!!!

15 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Desprès d'haver llegit tots aquests comentaris tan cofois, he decidit q si s'ha de crear un club d fans del lomete, jo em dedicaré a la xapa i pintura de cotxes ...sí,sí...pero no pas de cotxes bruts, sinó de cotxes plens de fang q estan bruts per culpa de sa pluja.
I si fa falta tesorera digueu-m'ho a mi q yo "me-lometo todo" en la cartera.
Ejem...

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Si voleu fem votacions, però jo crec que la Presidenta ha de ser o ésser la que va donar la idea, és a dir, una servidora...
Jo crec que la Hippy Cacharel que viu davant del camp del Lleida tota cofoia pot ser o ésser la tresorera, encara que hi ha una xiqueta de Soses que al llarg dels anys ha demostrat un gran aplom i bones dots per l'administració de béns econòmics. Si no, pregunteu-ho al seu poble, és una joia (joe, com diu un de la Granadella)!

A veure, els/les que us vulgueu apuntar al ME-LOMETO-TODO fans club, podeu dir-ho aquí mateix. D'aquí poc farem una acta de fundació i sentarem les bases de l'associació. Així sigui.

De moment, som:
PRESIDENTA D'HONOR I FUNDADORA:
Rabosa llardecussa que viu davant la Capella de la Verge Loreto de Llardecans.

TRESORERA HONORÍFICA:
Hippy Cacharel que viu davant del Camp del Lleida.

TRESORERA EN FUNCIONS I A LA PRÀCTICA (SI ELLA VOL):
Sosera que viu en un carrer de cuyo nombre no quiero (y no puedo) acordarme.

PRIMERES SÒCIES I DESCOBRIDORES DEL TALENT NATURAL DEL LOMETE, DE LA SEUA ELEGÀNCIA, EL SABER ESTAR...:
Moltes jugadores de l'Aufés Femení

ANIMADORES OFICIALS DEL LOMETE:
Les dones d'Aufés, sòcies del futbol, que no fallen a cap partit. Un poble, una afició. 1,2,3, Aufés!

Res més, esperem que el nostre club sigui cada dia més nombrós.

Aprofito l'avinentesa per saludar-los cordialment.

Rabosa llardecussa,
Presidenta de ME-LOMETO-TODO Fans Club

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos club i més codonys

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

KIA!

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Els homes de confiança del Lomete canvien confidències de la seva vida privada, gustos, preferències, etc.. a canvi de tocar un pit.

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El que té més raó es Mr 35

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo m'apunto a les classes de mallorqui, més que res per a ajudar a la Sally que no enten mai al Joan de la carabassa gran.
Ah! Suposo que no hi haurà cap problema per les classes perquè surto a la novel.la "es misteri de sa dogmàtica"
Avui al loch ness quedem amb l'horari i els dinerets, o em feu les classes gratis??

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ah i l'antrada gratis al gurugú, que?? això va pel jordi que és soci vip!

16 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pos io ahir nit vaig anar al gurugú amb la maria q viu davant de la plaça dels pagesos i l'entrada era totalment pagable.
No hi havia gaires llords més aviat xungos q van amb arrecades i q no tenen idea de com ha de vestir un noi per tenir estil (estil lomete-saber estar, tenir elegància).
Pregunta: qi és Mr35?
P.d.Me lo guardo todo en mi tesoro

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos preguntes i més popes

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquí es que més rao de tots es Mr 35, tots els altres només diven pardalades i ningú xerra ni de pel, ni de mames ni de res de res.

Au!!! LOMETE posa ordre aquí.

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Continuo pensant q m'agradaria saber qi és Mr 35 i com fa aqts comentaris tan...ejem...subtils o desaforats? no en trobo l'adjectiu.
Nuria, ja me contaras qines han estat les teves aventures barcelonines aqt finde q jo ja m'estic tornant enganxar a lleida.Per cert, has vist algun conegut pel sònar???

17 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

I tant que he vist algun conegut... uns quants!!!

El millor, el teu amic Virus, que ja troba en falta les sessions de sado. M'ha donat records per l'amiga ninja agressiva, és a dir, tu!

El sónar molt bé, però molt guai suelto...

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El Sónar m'ha encantat, però no hi tornaré

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El senyor Bendinat, que passi per Rac1 a recollir un obsequi per la seva col·laboració. Té un enfiloi de tomates esperant per que les reculli a recepció, a Diagonal 477.

El dia 30 de juny, el poble de Bendinat i la seva verdadera història sortiran a la llum pública. Rac1 (90.3 a Lleida, 87.8 a Bcn), a les 14.15 aproximadament.

Gracis Bendinat!

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El Sióniar fia fiàstic, és iuna mierdia... sión miés guiais quie gio. Nio piot sier!!!!

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Sónar guai el és. Té és lo que.
Descobrir vull és qui 35 Mr.

17 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Crec q parlo en nom d totes les dones quan dic: amics del lometo, volem saber exactament...
-on compra la roba de protocol aquest al·lot tan ben plantat.
-qins gustos te per les fèmines.
-com ho fa per tenir aqt cutis.

P.D.Que consti q aqstes preguntes les faig en qualitat de tesorera.Hasta aqui puedo leer

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

també volem saber on sol estudiar? En alguna biblioteca de Lleida??? A casa seua?

Per si necessita una repassada d'última hora...

Atentament,
Presidenta del ME-LOMETE TODO Fan's Club

18 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

A les fans del Lomete, us faig saber que tinc un objecte seu!!! Es tracta d'unes ulleres, model disfressa de científic, de 25 dioptries, que si te les poses més de 5 minuts et mareges com una sopa. Ah, i tenen uns vidres especials amb infrarojos que travessen la roba. Podríeu veure el Lomete a cos nu...

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos lomete i mes pardal

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ioda:M'encanta
Hippi cacharel: Bunyol mmm...
Me lo mete todo: Desenfreno

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

http://images.google.es/imgres?imgurl=http://www.bachelorettepartydolls.com/images/1-boxed-big-john.jpg&imgrefurl=http://www.bachelorettepartydolls.com/big-john.html&h=250&w=213&sz=19&tbnid=OLgs4Rvkwk3O8M:&tbnh=106&tbnw=90&hl=ca&start=10&prev=/images%3Fq%3DJohn%2BHolmes%26svnum%3D10%26hl%3Dca%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:ca-AD:official_s%26sa%3DN

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

http://www.bachelorettepartydolls.com/shari-doll.html

18 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Les notícies sobre el Lomete són l'ordre del dia, abans que el referèndum de l'estatut. Tenim un teletip d'última hora i no porta precisament bones noves... El Lomete deixarà la ciutat de Lleida després d'aquest curs perquè ha finalitzat els seus estudis. Sí, filles meves, feu-se a la idea. Ara que havíem descobert el diamante en bruto, se'ns en va. Mireu de proposar-li una bona oferta (del que sigui) per fer-lo quedar.
Atenta i desconsoladament,
Redactora en cap del Salsa Rosa Segrià Sud

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Informació a ses seguidores d'en Lomete:
Aquest homo queda aqui fins dijous es a dir que ja ho sabeu. Un dia d'aquets el faré sortir ja posare data, hora, lloc e n'aquesta pàgina vos hi esperarà a totes. A part si continua el club, montaré la botiga de productes del lomete (fotos, signatures i moltes coses més).
Home de confiança del lomete nº2

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

En referència a sa col·laboració amb Rac1. Ha estat un plaer dia 30 tothom a escoltar n'Elisenda. Ja pasaré a recollir els meus honoraris en un moment indicat.

Hippi cacharel que vius a davant es camp del lleida: Tens sa cupa de que el Lleida hagui baixat per no mostrar als jugadors sa teva agenda!! Menos mal que l'Alfès no pot baixar.

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I la culpa que les noies de l'Aufés hagin baixat de qui és?

Del Damià, per què no marcava bé el camp? O del Lomete, per no ensenyar-nos... l'agenda?

Haurem de posar en pràctica un pla perquè tornem a pujar! Lomete i altres jugadors de la secció masculina, teniu tota la responsabilitat. Penseu què ens podeu ensenyar.

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos agendes i més tomata/tomàtiga/tomàquet/tomaca

Menos Thelma i més Louise

Millor bensopat que bendinat

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos avellanes i més peres

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquest Mr 35 es un poc llord no? M'agradaria saber qui es per posar-li les coses clares a aquest.

I que es això de Mr 35? 35 que... Tomàquets?

Mr 35 surt de l'armari!!!!

Menys paraules i més actuar!

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

menos preguntes i més pinyols

19 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jiodieeer, el piutu mr 35 fia miolt fiàstic, gia kiansia.

Quie digui qui iés! és miés repel·lient quie gio...

Fiora d'aquiesta wieb!!!!

20 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

pesat un repel·lent el és, raó té però. 35 Mr fora!

20 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Jo sí que fundaré un club que farà història... el del MAIKEL NAIT. Ja en sentireu a parlar, ja...

21 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Sas, apuntem al club aquest d'aquest tio tan bo!

21 de juny, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

D'acord, t'apunto, però qui ets?

S'obre la inscripció al MAIKEL NAIT'S FANS CLUB, el club de moda d'aquest estiu!!!!

21 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos engegar i més arguments

22 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Porto des q vaig saber la notícia plorant desconsolada: Lomete te queremos, no te vayas , q te enseño mi agenda i te la deixo q me toqis...ejem dita agenda....
snif...me sento inundada en un mar de llàgrimes.....(no todo es oro lo q relusse)

27 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

COMUNICAT OFICIAL:

Sento molt haver de marxar, però no he trobat cap motiu per a quedar-me (s'agraeix el club i l'amistat rebuda) però cap de les usuaries oficials de la web ha intentat evitar la meva marxa...

No obstant, això no és més que un fins aviat. Lamentablement tenc amics mallorquins (i no mallorquins) per la terra ferma que són difícils de suplantar, i per tant, que caldrà visitar.

A més, visitada la web, veig que teniu un nou idol a qui voleu beatificar (realment s'ho mereix), per tant, la meva pèrdua no serà tan greu no?

Per últim, donar les gràcies a tothom per la bona acollida dintre el vostre troçet de terra , especialment al poble d'Aufès (i contigus). Res més, salutacions i besades per a totes.

Lomete

P.D.: Us deixo els meus homes de confiança. Tratau-los bé que es mereixen molt.

28 de juny, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Lomete ets un caballero un escrit com aquest nomes podies fer tu! Te trobarem a faltar.
ATENCIÓ: Volia anunciar que hi ha una serie d'al·lotes de llardecans que es dediquen a despertar gent que dorm a devers les 4 del matí, per fer dues cervesses i parlar de gambes, cigales, etc.. He arribat a la conclusió que això només es pot arreglar cuinant una paella i fer honor al meu nom així que vius amb aquestes noies que el proper dia pots ser tu!!!

01 de juliol, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Lo Lomete és un senyor i ja està tot dit!

Pel que fa a això de les noies de Llardecans, són calúmnies. El divendres a la nit estaven ballant al pòdium d'es gurugú com a possesses.

02 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Si hagués vist l'aire caballeril d'en Lomete li hagués dibuixat lletres sobre el cotxe ple d fang abans....qina presencia aqt noi!qina elegància! d gran em vull casar amb un home com tu (pero només quan sigui gran).
El dissabte vinent ens veiem a n'es gurugú sas, i tingues per segur q tinc un armament per portar-me al bolso (i no és l'agenda)

03 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Atenció: us comunico que el que ha dit el sr. bendinat, és una bola i de les grosses.
Aquest individú es dedica a trucar a la gent a les 4 del matí per a que vagin a casa seva a fer un parell de cerveses i a parlar d'hipodroms, ja que aquest és el tema del seu projecte i necessita idees, però que moltes idees.
Finalment he de dir que les 4 xiques de llardecans esperem l'invitació per a la paella ansiosament.
OJO!! QUE TAMBÉ ET POT TOCAR A TU!

03 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Proximament s'anunciarà un nou club de fans a càrrec de 4 mosses de Llardecans.

QUI SERÀ L'AFORTUNAT O ELS AFORTUNATS?????

No deixeu de visitar aquesta secció que això es posarà interessant, o no, tot depén de vosaltres!

03 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos paelles i més gambes

05 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos gambes i més cigales

05 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Juan de la carabassa graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan i la paaaaaaaaaella??

Esperamos tu llamada


PD: ja queda menys pel nou club de fans!

05 de juliol, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Ui, me semble que lo Joan de la carabassa gran i poca paraula és un home molt ocupat i la paella l'haurem de fer quan acabo el projecte, és a dir, cap al setembre...

06 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ui el Joan em penso que el que té és poca paraula, res més i aquest projecte aviat semblarà el de la Sagrada família!!! jjejejeeee

06 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Poca paraula, poques idees, poca xixa, poca solta, poca sustància, poca vergonya...

07 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

i poca fenya!

07 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Totes les dones volem menjar paella a cal Joan de Mallorca, i qui sap, a lo millor ens convida a les postres també (mmmmmm!!!!). Un poc pudding de Mallorca, menjat particularment no estaria malament.

07 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos postres i més puro

08 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Només volia comentar la influèsncia q ha creat Mr 35 a aquest chat. La gent el criticava però veig que li han agafat el gustet a fer comentaris a l'estil del gran mestre Mr35. Tots els genis són criticats a l'inici, però després creen escola i de la bona.

14 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

MR. 35 por el piiiiii!!! te la inco!

18 de juliol, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.