13 d’octubre, 2006

A les trinxeres... i als parapetos!














El dia 12 d'octubre un grup de persones i personatges van visitar les trinxeres de la zona de les Garrigues i Garrigues històriques. Tot plegat va ser espectacular, però alhora entranyable.
Per repetir!!!

11 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

Buenooooooooo....quin pont més entranyable el d'aquests dies...Han passat coses curioses, concretament el dissabte a la matinada al llord ness,bar-pub q tots els afiliats al rumore coneixem bé.
Declaro i no em fa vergonya dir-ho q hem descobert un nou ídol de masses...Sí,sí...El Lomete q com sabeu ere ídol tan desitjat i abrumat ha passat a la història i li ha pres lo puesto un noi de Sarroca q es fa dir "Sugustín" altrament conegut com Agustí, o el noi q es fica roig com la camiseta roja q porta quan li dones un sugus. Què entranyable!q majo! Agustí, si llegeixes això et prometo q el pròxim dia et porto caramels mentolats, pero no prometo q siguin igual de bons q els sugus!
Tot això Nuria Sas es digne d'estudi, com tb és d'estudi si el messenger li va regalar o no una camiseta a l'heribert de sarroca, o va ser robada????

15 d’octubre, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Ja veig que se'ns acumule la feina amb això dels clubs de fans... De moment, en tenim alguns de pendents que s'haurien de començar a muntar amb urgència:
- El del Jordi Majoral
- El del Joan Sas
- El del Sugustí
- El del bolissec (o murissec o com li digueu) de la trinxera d'Almatret

Per cert, Hippy Cacharel, trobo que ets molt cruel amb el Lomete... Val que el Sugustí es mereix un club de fans (i més coses), però no pots oblidar així com així l'ELEGÀNCIA i PROTOCOL personificades... per aquí no hi passo!

Pel que fa a la samarreta patrocinada per MSN-Messenger, delego l'estudi a la nostra estilista desubicada, la Marion Mathew. Ella pot fer-ne un anàlisi més professional.

Queda tot dit, ara els promotors de club de fans han de fer el que els correspon.

16 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

nuse si lo del caramel mentolat es una indirecta o ke? pro de moment de color verd si k et puc assegurar k cap xiqueta ho ha aconseguit.
(us ho podeu plantejar com un repte dificil de assolir)

pel k fa lo del MSN es una abreviació k ma dit un noi de sarroca k vol dir: Magrada Sas Nuria, i fins aki puc explicar.

deu

17 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Està claríssim lo que vol dir MSN, de tota la vida!!!!
Mascle Sarroquí Natural

aaaaai, gent jove pa tou

18 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

És de menester q sàpiguem més coses sobre l'usuari anònim q ha escrit en aquesta notícia...Em vinc a referir que:
1r)Lo del caramel mentolat no s'entén molt bé. Jo sóc patrocinadora de la marca "Respiral" i si l'Agustí diu q li agraden més, jo no crec que el posi verd d'oferir-n'hi un...A més es posava roig i no verd.
2n)Després de ser un revelador d'Acrònims (MSN) ens podries dir qui ets ??? i en q et bases? tens proves ??? o a lo millor és que MSN vol dir "ME SIENTO NINI"??

p.d.per cert sarroquí...el color verd és sabor poma, i no menta, que àdhuc és blanc...Tu miraves barrio sesamo??

19 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

donna o senyoteta no se com dir-te, simplement et dic judiht perque si no ho recordo malament no me vas dir kina edat tenies. Es cert que tampoc teu vaig preguntar perque es de mala educacio. Ueno el k et volia dir: es k quant feient l'espinete i el barrio sesamo jo encara no havia nascut, tu segurament k si!!!

19 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Està be...Això de DONNA o SENYOTETA no sé s'hi pendre-m'ho de conya o malament...Jo crec q en el fons te vols fer amic meu i no saps com...pero no et posis roig,eh!!!
I no tinc cap problema en dir-te la meva edat...pero ara no m'apeteix de dir-t'ho,ves per on!Per cert: Judit va sense h...aquells de la teva época se us note tant q no vau mirar barrio sesamo!!!!NO POT ÉSSER.
A la resta dir-vos salutacions i abraçades, ens veiem pel MSN (Messenger- propietat del Heribert (pronunciat amb accent americà , evidentment)), o per Lleida o per Bcn...Au!Ido!

20 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquí es parla molt de Sarroquins, que ho trobo perfecte, però a mi m'agradaria saber coses de les estimades sòcies col·laboradores de Poca Feina, S.l.,és a dir de la Núria Sas i de la Montse Duaigües, que aquestes són més perilloses que una pedregada a l'agost i segur que en fan alguna i s'ho guarden per elles. Expliqueu, expliqueu...

20 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Hombre, el dr AMOR!!! Què en feia de temps que no el véiem per aquí!
Només dir-li dos coses:
1- ens alegrem de la seua tornada
2- referent a la perillositat de les fundadores de rumore rumore... pues què vol que li diga. Trobo que elles potser són un pèl escandaloses (vaige, que els agraden los escàndols), però n'hi ha d'altres que les maten callant.

au, altanto!

21 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

los rumors no són notícia

21 d’octubre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Donna - Homme
Senyoteta - Senyopolla? o Senyotranca?

21 d’octubre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.