12 de desembre, 2006

Los deports

Resultats

Futbol Femení 2ª Territorial. Jornada 7
ALFÉS - BORGES (ajornat)

Futbol Sala Preferent Catalana, Grup 5 - Jornada 10
LLARDECANS 4 - BALAGUER 3

Futbol 3ª Regional, Grup 21 - Jornada 13
ALFÉS - MANGRANERS (suspès)

Lliga Monmineu
BERRÚS F.S. - SANT PANCRACI U.E. (ajornat)

Altres deports i/o espectacles
Lliga Loch Ness
Els assistents al Loch Ness van poder apreciar la bellesa exuberant i desmesurada de les jugadores de l’Aufés Femení. A més, cadascuna d’elles va destacar en una disciplina diferent: ball, gimnàstica artística, contorsionisme, aixecament de vidre en barra fixa, cant sense necessitat d’altaveus, tirada de canya, etc. Segons un integrant de la secció masculina del citat club, l’Aufés Femení anava “moix”.

Lliga Boîte
Pels que prefereixen una bellesa més masculina i alhora rústica, s’ha de dir que els jugadors de la secció masculina de l’Aufés van lluir els seus cuerpassos a la Sala Boîte de Lleida. Per si fos poc, a més de delectar-nos amb tan distingida presència, van obsequiar-nos també amb el seu nou hit, versió d'un tema d’U2 ("Un, dos, tres, catorze..."). Si teniu curiositat de sentir-lo, qualsevol d’ells estarà encantat d’interpretar l’"UN, DOS, TRES, AUFÉS, naranaranaaaa..." A més, el Sex Symbol de l’equip s’ha atrevit a versionar també una estrofa: "Hello, hello-o, l’Aufés fotrà un gooool". Impressionant.

Observeu que els membres del Club Esportiu Aufés tenen uns dots artístics considerables, tant els de l’equip masculí com femení. No en va, a l’hora de fitxar es fan uns càstings d’un alt nivell d’exigència en què s’ha de ballar, cantar i aixecar el porró.

Lliga Cotton
Per tenir controlat tot el circuit de locals d’oci nocturn de la ciutat de Lleida, vam enviar algunes reporteres ditxaratxeres al Cotton. Aquestes van ser les alcanonines. Esperem les seves cròniques dels fets més escabrosos que van poder presenciar, perquè segur que de coses rares ja en van veure ja...

Lliga River
Aquest pont ho teníem tot cobert, fins i tot el River Cafè, que últimament (de fet, sempre) el teníem bastant deixat de la mà de Déu. Un parell de lleidatanes amb tendències a fixar-se en nois de secà van desplaçar-se a aquest antre. Van moure’s com culebres entre la multitud. No han fet cap crònica, però ens han informat amb tot detall i precisió que van agafar un pet considerable. A més, en tenim proves: només calia veure les cares que feien l’endemà, una cosa desaforada, mai vista.
Lliga Garrotín
Només hi van participar dos persones, però el jurat del concurs, format per tres senyoretes d’Alcanó, encara està deliberant... no acaba de decidir-se pel guanyador. La Furó ho hauria fet millor, sens dubte!

Lliga Color's Pub
Vegeu suplement d'esports base del Segre (categories: prebenjamins, benjamins, infantils i cadets)

7 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

hosti, lo berrus perdra la seua maravillosa forma fisica, tants partits sense jugar!

13 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

No patiu pels jugadors del berrus, q encara q no juguin continuen antrenanse igual.

13 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

i estan tan guapos com sempre? pq mira que ho eren, i fa un munt de temps q no es deixen veure!

14 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

jo, com a xirlider del berrús en atur, exigixo que tornon a jugar i a participar a totes les 24h de futbol sala habidas-y-por-haber. Que no los hi agradave com los animàvem, u què? Vale que no anàvem gaire ligeres de roba, però collons, a Almatret fot rasca! Això sí, heu d'admetre que los pompons fets per les nostres padrines eren de categoria.

Podríeu convidar-nos a un altre sopar com el d'aquell dia i renegociem lo contracte per animació i reanimació als partits.

14 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

la frase més cèlebre dita a la boite:

"elles, les periquiteines... nous, les periquitons, tu comprends?"

dita pel Sex Symbol amb un francès acadèmic impecable

14 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aaai lladra!
ia asteu fetes unes bones afarams ia!

aquesta sasgirl es una lladra!

14 de desembre, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

metel!!!! si és el temerari Vladimir Minguetovic... o Anderson da Sousa Flipeto, és igual, això canvia contínuament...

què flipetti, mare meua, què gran

15 de desembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.