18 d’octubre, 2006

EL CONSULTORI DEL DOCTOR AMOR

Benvolguts rumorejants i rumorejantes dels nostres termes,
si voleu triomfar a les festesmajons d'aquest estiu,
demaneu consell al
DOCTOR AMOR!!!!!!
Després d'un temps d'inactivitat, rellancem la secció estrella d'aquesta pàgina web, el consultori més eficient del Segrià Sud. Tant si sou assidus al Gurugú, com si freqüenteu les festesmajons de la comarca i rodalies, triomfareu allà on aneu. No tindreu mai més problemes sexuals, ni de nòvio, ni de nòvia, ni de rotllos d'estiu, ni de primavera, ni de res en general. Ep, no s’accepten animals!!! O sí.
El savi Doctor Amor i la direcció de Rumore Rumore Segrià Sud van crear aquest apartat on podeu fer consultes, sexuals o no. I si no teniu amics, expliqueu les vostres aventures o desventures, hi ha algú que us escolta.

Animeu-vos, que els consells del DOCTOR AMOR no fallen mai!!!!

113 Comentaris:

Anonymous Anònim ha rumorejat...

Astimadíssim i sexíssim Doctor Amor,

sóc una noia d'un poble del Segrià Sud que comence per Mai- i acabe per -als. Resulte que tinc un greu problema amorós-sexual o sexual-amorós, no sabria dir que va primer. M'agraden dos nois. Un és d'Almatret, és molt guapo, intel·ligent, atent, amable, però al llit no val un pet. L'altre és de Llardecans, és llord com un pecat i ruc a matar, però és una maquina sexual. Què me recomanaries?

24 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estimada lectora! La solucio es molt facil, encara q me costa de creure que hagis tingut problemes sexuals an 1 noi d'Almatret, ja que els nois daquet poble son coneguts per 2 coses:

1- Per la potencia sexual, 1 noi equival a la potencia de 100 Massey Fergussons

2- Per la seva capacitat, innata,de beure alcohol sense mesura i fer les tantes del matí

Tornan al teu problema,la solució es que te montis un trio, es a dir agafes al noi d'Almatret i li dius q quedeu a casa teua an una hora, dp agafes al noi llord de Llardecans i quedes 5 minuts despres tb a casa teva. Quan arrivi el primer comences a fer lo que hagueu de fer, yo aqui no mi poso, i dp quan arrivi el segon, el surts a rebre tal com vas venir al mon, i te lemportes al on esta l'altre, d'aquesta forma podras tenir delicadesa sentimental i potencia sexual al mateix llit!!!
Pero has d'anar an cuidado que no s'agradin entre ells i al final te quedos tu sola, no seria la primera vegada que marriva un cas així!!
Espero q la solució tagradi q la posis en practica,espero la teva resposta!!!

24 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor amor,
com tots los que escrivim akí, tinc un problema. resulte que quan u fai an la novia, nomes me done morbo si stem a kasa seua i hi ha sons pares a lhabitacio del cantó. ya me semble que es una mica de ninfomano, això. no u creu vusté?
no se si continuar aixi, pq lo dia q mos atrapon yo ya puc correr, o mirar danar a un metge a q me curo aqta mania.
doctor amor, kin es lo seu consell despecialista?

25 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Benvolgut nimfomano!
Degut a la meva dilatada experiencia he tractat mols casos com lo teu, es un cas normal, pero ves an cuidado perque aquesta es l'etapa anterior a que la proxima vegada u fareu al llit de suns pares an ells dins, despues se supose que te donara molt morbo!
Lo meu consell despecialista an lo tema es:

1- Si sa mare asta bona, parla an suns pares a vere si es volen afegir a la festa.Morbo total
2-Si sa mare no asta bona, parla an sun pare pq se separon i ni busco una altra, mentre ell busca tu pots fer servir el seu llit q sempre es mes gran que el de la novia. Algo despai guanyes
3-Posar tots los mobles de labitació de la novia trabant la porta, així almenos mentres acaves no podran entrar. El problema ve despues quna sun pare se presente an la motoserra i serre la porta i entre, despues fes lo que pugos!!!
4- Insonoritzar l'habitació
5-Posar un gos q ganyolo quan surton de l'abitació,així tu u sints i tens temps de vestit i fet ladormit.
6-L'ultima posibilitat,la de emergencia, compra pastilles para fer dormi,sedals directament, i els hi poses mentres sopeu i despres dormiran tota la nit com a socs. Tu podras feu tota la nit sense q te sinton, i si dormen mb asta u podras feu al seu llit sense q se nanteron. Antes de tot mira de quantes hores fa l'efecte la pastilla!

Com veus estimat NIMFOMANO te donat varies possibilitats per a que no paris de feu i no t'enganxin a l'acte. Si cap d'aquestes solucions no va be i t'enganxen suns pares, envians el dia del teu enterrament, més que res per demanar un dia de festa personal a l'empresa, es que mai els gasto!!!!
Espero la teva contestació sobre l'aplicació de les solucions!

25 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

vei que la gent te uns ajetreos... a yo ya m'agradarie tindre problemes sexuals, amorosos i tot això, però precisament lo meu problema és que patixo una sequera que riuten tu de la d'aquet estiu. Mira que si dure uns dies mes mhauran de desatascar los baixos. Doctor amor, només te vui demanar algun consell que no sigo de pago.
Moltes gracies

25 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

El meu problema es q magito amb la mare del meu millor amic, que esta separada, i no ser com dirli, es un situacio una mica extranya perque no veig fen de padrastre a un noi que esta fart de ferse palles amb mi, que fai? com u fai? estic desquiciat, ajuda!

26 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Benvolgut chico sin suerte!El teu cas també es un cas massa normal per la quantitat de noies que volten soles de nit per les nostres comarques!!!
La teva solució es molt fácil:
1-Entra a matar a totes les noes que no porton lo manço anpegat darrere!Vigila an los manços que sino tindras sustos
2-Posa anuncis al Rumore Rumore de que busques noa
3-Intenta copular an tot allo que es mogo
4- Aquesta es la meua ultima opció i es que no se si ti as fixat, al costat de les carreteres hi ha unes cases an llums de colors, no es que astigon fen lo Nadal, sn que alla hi ha dones publiques, es a dir dones q van an tiquet!!Tu vas a qualsevol d'estos i preguntes tarifes,ells tinformaran mol amablement dels diferents preus i serveis.
Si vas a les Gueixes dona el meu nom que te faran descompte!!
Espero que te vagi be

26 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

xico con poca surte o mala suerte. no ets lunic ke pase x aket problema de sekera. nomes t dic ke tot un expert com yo en el arte del kerer s troba igual, tot i que yo mes aviat diria el arte del kerer i no poder. pues weno vist ke dspues d la tarrosaire akella no ai tingut mes exit prendre mesures dastrikes, sisi, dastrikes. a partir daket momen ls meus serveis siran totalmen gratuits. u au sentit b, xo trankiles, dones d ls nostre contrades, no trukeseu enkra. xq laltra mesura dastrika ke ai pres es ke m canvio lo meu num d telf xq ai pensat ke potse ere problema daixo i avere si am lo nou num tnic mes sort. per tant lo meu nou numero d telefono es:
659917021
venga noes ara si ke podeu comença a truca ke us aspero ben aubert

27 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

weno ke mai ekivocat an lo nom dl chico akell. mira ke ai posat con poca suerte i con mala suerte x avere si ere un dls 2 i al final ere sin suerte. pues no passe res ya mau entes.
noes trukeu ke fa 1 minut ke mai canviat d telf i ancara no ma trucat dingu

27 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estimat doctor amor,
Vaig posar en pràctica la seva solució i li vull explicar com va anar la cosa. Vaig quedar amb lo noi d’almatret en una hora i vam fer lo que havíem de fer, tal com me va dir vostè. Al cap d’un ratet, vaig quedar q vindria lo de llardecans, i així va ser. Lo vaig rebre en panyos menores i si ja se va mig espantar, no se si s’imagina la cara que va fer quan se va trobar l’altre maromo al llit. Primer no semblaven gaire convençuts, xo després van dir que si, que faríem lo trio. Com li agraeixo que m’hagués aconsellat això!!!! no havia viscut mai una experiència (no religiosa) com aquesta. Un em feia los mimitos, que sempre van bé, i l’altre me feia tocar el sostre de tanta potència sexual. Ells no sé, xo jo vaig quedar satisfeta en tots los sentits. Mentres no se queixin, continuarem trobant-nos los 3.
Torno a agrair al doctor amor los seus consells de savi. Ah, i animo a tots los lectors d’aquesta secció a provar noves experiències sexuals.

29 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Me he enrrollao con Yonni. Como se lo digo a la Rove? o no se lo digo? es mi colegi... Gacias Doctor

30 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Gigoló, vols un concell?? no insistixos tant!!! no has de ser tan facilón, home, thas de fer de rogar més. `Doctor amor, faci el favor d'ajudar am aquest pobre noi que li agradaria ser gigoló. A mi hem fa patir...

30 de setembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

VENVOLGUT doctor amor!
tinc un greu problema!
fa cosa d'un dia sol un dia pq soc una persona que follo un dia si i l'altre també astae tota motivada amb el meu palomo que ja estava apunt d'esclatar el uracan quan la porta de l'habitació en la qual estavem infiltrat yo i ell(habitació dels seus pares) es va obri va resultar se que era la seva mare!!
probablement ja hauras tingut molts casos d'aquestos siusplau donam una solucio que no sigui el suicidi!Que faig? Creus que o compendra am tot le temps que fa que anem?(ja esta curada d'espans) Gracies atentament YO *el oli del meu poble es força bo! sempre va be fer propaganda)

04 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

pero si no ens dius de quin poble ets, no et serveix de gaire...

04 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Això es un consultòri??? i es pot saber a qui consultem?? El Dr. Amor passa de nosaltres!!!! Dr. Amor es un incompetent. Vayase doctor, vaaayassseee!!!!

06 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Que passa amb mi, que us penseu que es molt fàcil solucionar tots els problemes, ay si us explico els meus....

Orden por favor, que tinc a l'ajudanta de vacances (vage com sempre) i tinc una feina de por.

Espero que pel preu que pagueu podeu esperar una mica, i si us corre molta presa aneu a urgencies i pregunteu pel ginecoleg (que suposo que deu estar de vacances o fent vaga)

06 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Soc jusep d l ascrivent, d ca l'ascrot tinc una pedra als rañons i vuldria consultau an vuste ya u se q no e res d'amor pero casi.aqet percance va sorgir a rais dels disgustos q la dona me donae.l'atre dia me la vai trova al llit an tres homens i una rabosa vella q seu mirae i des de llavontex q ai de porta faixa asta par ana de ventre. li prego si no us sap greu que em doneseu una sulucio u altra. mercis

06 d’octubre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

dr amor, no cobraràs eh!!!
vam quedar que et pagaria amb bonos, però has de cumplir.

07 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere primer de tot disculpam per la semana de vacances,sense avis, q mai agafat pr pal q paguen an esta empresa ya fai prou!!!!Eh directora!!!!!!!!!
A vere vamos por partes va dir Jack el Destripador!
A vere prime de tot Samy:
No li digos a la Rove( Land Rover?) tu tel seguixes tirant fins q us anganxo i dp li dius q te sabia mol greu dili q mentres no u a sabut tot es u los mals de cap q sa ahorrat!!!

08 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere de segon toque la psicologa!!
A vere tu q tas pensat!Si vols donar consells te montes una consulta, sino te la pots montar pus taguantes,demanes un credit com lo 100% dels catalans!!!

08 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

EL següent!Ara toque l'usuari anonim q te va enganxar la sogra!

El teu cas le tractat moltissimes vegada al llarg de la meua carrera professional i l'unica solució q hi vec es la següent:

1-Quan la sogra te pregunto q feu l'altre dia?Tens varies possibilitats a contestar

1-Q no u vau veure vuste?Q no portau les ulleres de veurei d'aprop?
2-Lo mateix q vuste fa 30 anys, lo q passe es q no us en recordeu de com se fa despues de tans anys
3- A la vostra filla li va picar un SUNFLI a l'entrecuix i li astae mirant la ferida
4-I per ultim sempre li pots dir q astau caxant com animals i q la proxima vegada fajo lo favor de trucar antes d'entrar pq us va tallar el rollo!!
Espero q te funcioni i tb espero la teva resposta

08 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I par ultima consulta toque la de Anonimo q te una rabosa vella al l'habitació!

Mira te sire sincer, un cas com lo teu es molt dificil solució, pq trobat la dona an 3 homes al llit, pus dintre de lo q cap es bastant normal, més si la dona asta bona.
Pr lo de la rabosa vella miran ja es mes preocupan, as pensat q la teua dona no fos Zoofilica?Vol dir si li agraden sexualment los animals no si li agraden los zoos!!
La meva solució es la següent:

1-Si la teva dona es Zoofilica dona-la al zoo de Barcelona q desde q va morir Copito de Nieve no tenen tans visitants i aixó ni portarie
2-Si no es Zoofilica, tasta fotent uns cuernos de reno com a minim,par tant l'unica solució que te queda es tallatels sino vols rallar los marcs de les portes!
Au pus a vere si parles an la dona i aclarixes q es!

08 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

I per ultim volia demanar a la ESTIMADA DIRECTORA DE LA REVISTA RUMORE RUMORE SI NO LI SABRIA GREU DE PASSAM LA NOMINA DEL MES DE SEPTEMBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esperant les vostres consultes

08 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Puc dir una cosa???l'amor no existeix...q felic és la ignorància!!!!

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

N'hi ha que diuen que l'amor és una pesadilla, explicada per un idiota borratxo.

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

soc un furo ke mai anamorat duna cunilla bella, pero a kasa n u bolen perke diuen ke es massa gran para io. me penso k la cunilla tel mal i no mu vol di para n fem pati.

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

nihihih

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Perdoneu torno a ser Jusep de l'ascrivent de ca lascrot.
Resulte que mai comprat una gavia x a ficai la dona i ara no i cap,us demano ausili parfabor si em podriau donar una solusio.
Tame tinc un water que asta vadat,jo sospito que meu a fet la dona(mes que res pal pes que fot).
No teu creuras xo me fot les maquinetes dafaitar bosades, ja nastic fins als collons i ara li comprare un ribot modern.
Tamem se fot lo conyac que fai anar yo pals guisats i ancavat tot es su que petas dins al llit.Ja no se que fer si sacrificala u vendremela x a la carn.
Usedmano una solucio urgent, se gratificara mercis.

13 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ke a! soc mikel de Maials i te vuldria fe una pregunta docto amor...resulte ke latre dia men vai na al sindikat a porta amelles i kina sorpresa la meua kuan deskarregava lo remolk a la tolva! barrejada an ls amelles me va sorti la faixa de la dona, sort k vai se rapit i vai para lo sinfin! ara la dona me diu ke no vol fe lamor an io xk diu ke la faixa ere dun atra, kai de f dr.amor? li foto 2 samarrades u li klavo una flexa al ventre? lo kem sap mes greu es ke me kede 2 semanes x akava lamella i ara mu aure d fe sol.

16 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor amor, necessito la seua ajuda urgentissima. Resulte que an lo meu home sempre haviem asta bé, però últimament l'"asunto" no va de cap manera. No té ganes de... ja m'anten. Io ja hai mirat de pendre mesures: fai les fenyes de la casa an panyos menores, un dia hasta me vai posar a treure el pols an la combinació de cuero par les grandes ocasiones, però ni així. Com a mesura final, ja me vai posar a fregar lo terra despullada de pèl a pèl i mira que vai passar fred, pus ell ni me va mirar.
Ya no sé què fer, conto que en té una altra. Aquest home meu només té ganes d'anar al tros i al bar a jugar a la butifarra... Oh, i cada dos par tres se'n va a Torrefarrera a canviar peces pal tractor. Ja les podrie trobar més a prop, no creu?
Par favor, diguem què puc fer, par que se'm fan tararanyes a l'entrecuix.

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Mestressa desesperada:

Primer de tot mira que lo teu home no tingo catarates i no i vego una ostia,dp com si te vols fotre an lo pataco anlaire q no te veura!
Dp si veus q va mol a Torrefarera sospecha!Dili q vaigo entre Lleida y Alcarras q alla tame i a recanvis de tota mena i forma
Au pus i sino funcione fotli una olla doli plena de VIAGRES i ya veras q ti auras de fer asfregues despues!

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere a estos que ascrieun dixos q sen vajon a menjar PANICORDS q los i faran mes profit!I sino q parlon an lo furo para caxas tot a la cunilla vella

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere aquet q ha fet una gabia para la dona i no i cap:
Primer de tot abieu de pendre mides para fela. Dp au d epensar de fela reforçada para q no se pugo escapar i sobretot de lligali una cadena ben dobla ( de 2 o 3 ganxos) al coll para q no se pugo ascapar!
Si se us fot lo conyac i poseu vi ranci barrejat an ZOTAL I SOFRE dins i lo conyac lamagueu, ya veureu com nomes lo toque una vegada!
Par lo demes no i vec mes problema.AVAMVA

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

ARA toque CLOT 1:
Para l'asunto de Faixes i demes vestimentes tanvio la direcció duna persona que i anten mes q yo an estos asuntos!

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere furo:
A la cunilla vella las de anamorar. Li as de donar pienso de tocino i de berra a la vegada!Dp li dones lliccions i unes quantes barballes, i al final de tot li preguntes si te la mixomatosi, sino la te pus tiratela i dp te dixes caure com un cunill, a vere q surt!
Pals de casa no patixos q ya u antendran an lo temps!

17 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor, jo busco una relació sense compromisos ni miraments i me coste de trobar. Ja sé que una opció sirie anar a les dones de pago, però la meua economia no està par aquestos despilfarros. Aon puc trobar noes desenfadades, liberals i poc series???

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

yo busco tot lo contrari que aquet de dal. me semble molt fort que no trobo sinyores liberals, pq daxo nya a tot arreu, i no nomes als locals dalterne. a yo domés me volen par echar una canita al aire i despues, si te he visto no macuerdo. doctor amor, com meu puc fer par caçar una senyoreta para relacio seriosa? es que resulte que yo sempre ai astat un mujeriego, molt ligero de cascos i clar, ara les noetes no se nanfien de yo. li agrairia quem dongues algun consell para semblar un bon partit

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor Amor estic desesperada!

Resulta que jo sabia pas el que era està enamorada, fins que le conegut a ELL, es tant, tant ... tant ... que no me'l puc treure del cap. El problema és que no me fa ni cas, i em sembla que s'ha enamorat de la meva millor amiga, a mi em veu com una BONA AMIGA, i prou. Que puc fer? Perque jo soc incapaç d'estar un sol segon sense pensar amb ell.

19 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere lo q te ganes de caxar:

Si tens ganes de caxar pr no pots pq les dones no te fan cas,dius se guapo a collons pus!
Si tampoc vols pagar par caxar, o sigo q no vols na de dones publiques.
Pus nomes te quede 2 solucions:
1- Anar a un poble de l'espanya profunda i asperar q vingo un autocar de dones desasperades i que ten toco alguna!!Com a poble te pot servir = Nonasp, Caspe, Maella, Barbate, Can d'Asnos, etc...Tamé asta mol de moda Faio Vell.

2- Com a ultima possibilitat sempre la pots fotre dins un bloc, pensa de mullal antes q sino no anganxen be!!!!!!

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Mujeriego reformat!!!

Tens lo q voldrie tothom, caxar i na a dormi sol, q vols mes???????
M penso q tu no necessites cap noa seriosa sino lo q necessites es un psicoleg!!!!
Si an lo q tacavo de dir no tas quedat convençut i ancara vols una relacio seriosa nomes tas de comprar un John Deere nou de trinca i fel tuning, ya veras com te cauen a munts!!!

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ara toque la desesperada:

A vere lo teu cas es lo tipic mal de lamiga!
M'asplico:

Resulte q la teua amiga es mes llesta q tu i tel fotra davant dels morros,par tant lunica possibilitat q tens es intentat fotret una antic novio de la teua amiga o un q a ella li fajo gracia,q no sigo el susodicho. Si fas aixo a ella li agafara rabia i u dixara tot par recupera lo q tas fotut tu, i el susodicho se quedara tan desasperat q no li qedara mes remei q vindre a tu.
Aquet mal a la garriga se coneix com lo mal de la cunilla!!

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

SAS A VERE QUAN COBREM, PQ SI MU AI DE COBRAR DE LA PEÇA, NO QUEDARA PEÇA!!!!!!!!!!!!!!!

21 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Amor Amor .... aixo es lo que fa falta amor i sexe a dojo!

24 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor amor tinc un poblema, resulte que la dona te lantojo de menjar panicors, i ma dit que si no ni porto ja puc fotrel cam.Li demano si buste que es tan savi sabrie dim on ni puc trova, ara que sigon tendres x q no te la dentadura gaire bona.
moltes gracies!

28 d’octubre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pus aixo dels panicords es mol facil de troban!Lo puesto para trobals a de reunir unes condicions:

1-As de buscar an un morro de cingle
2- As de buscar un agre de rovellons i pegaloses.
3-Hi ha daver humitat, o sigo que ha de ser una aubaga
4-Ha de ser puesto de pas de jabalins,altanto no taburnon
5- I par ultima condició has danar an cuidado q no te seguixo ningu,si te seguixen fots lo cistell dins una mata i dius q no as trobat res!!!!!!!!!!!!!1

02 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Antes yo era danquells que de seguida me fotea a tono, sempre an l'arma a punt de tiro, pero an ledat hai perdut facultats. Fa tant temps que no suco que ya no tinc ni apetito sexual. Me fa lafecte que mhai tornat asexual u algo aixi, tinc un patir que no dormo par les nits i entre linsomnio i la poca catxera tinc un malviure que no se si men surtire daquesta. Que me recomanarie, doctor amor?

02 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Lo meu problema me semble que és bastant comú als homes del nostre terreno i de tot lo món potser tamé. Io no tinc novia seria i quan surto miro de tirar los trastos a les paes que me fan lo pes (o a les paes en general) a veure sin cau alguna. Però resulte que sóc bastant timidot i de bones a primeres non sé d'abornar les xiquetes. Necessito anar una mica afinat, així que ampic arribo al pub li foto gasto de cubates i xupitos si fa falta fins que astic una mica més suelto. Lo problema arribe lo dia que lligo, que vai tan acaramullat que después no rendixo sexualment.

Ya sé que la solució serie no agafar aquestes turques, així que li demano la manera de ser més atrevit a l'hora de lligar. Moltes gràcies

02 de novembre, 2005  
Blogger La Sas ha rumorejat...

ja t'he passat la nòmina, doctor amor. Ara ja pots continuar fent fenya, que fa dies que mos tens abandonats

11 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pus pal posible asexual tinc la solucio miraculosa!
Lo q as de fer es parlar an la Sas para q creo una secció de contactos, així te podras anunciar, i an una mica de sort te contestara alguna noa, quedeu i venga a la fenya pq tos nem pal mateix, i d'esta forma podras tornat sexual, com erets antes!
Au pus ya u sas!Posat an contacte an la Sas!

12 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor amor soc l'anonim que ens va enganxar la sogra.
les vaig veure bastan factibles les solucions o respostes per a la sogra.
però vaig esta mes agust perquè quan vaig arriba em va fer una sonrrisa mlt poc agraciada.(ni me la vai mirar)
I jo crec que pel seu propi peu va apendre a trucar abans d'entra si no vol troba una altra vegada al seu fill i a la seua jove am acción total!!!
Sr Doctor amor gràcies per tot et tornare a escriure quan tinga un altre problem!!Salutacions

12 de novembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ya torno a astar an actiu!!!!Al final sa acavat la temporada del rovello i ya torno a ser aqui
Aspero les vostres interesants preguntes i dubtes

14 de desembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

bones tingue, sinyor doctor. Mireu, yo sempre m'havien agradat les perdiuetes, joves u velles, això m'ere igual. Pero dun temps cap aquí que no toco vores quan vei un bon faisà. Suposo que haurà antés les metàfores, vustè que és una persona tan inteligenta. Yo no sé si potser m'hai canviat de cera u què, però m'agradarie que me digués com u puc sapiguer del tot cert.
Moltes gràcies par la seua atenció.

17 de desembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

bon nadal dorctor amor jo li volia fer una recomanació ja que sa portat tan be.Es una recomendació culinaria i li pregaria que la tastes.
El plat tipic d'aquestes festes es una figa en un plat fondo, a pugue ser acompanyat duna salsa de panicors i amb un pet de llop fregit.
LI RECOMANO!!!!

28 de desembre, 2005  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Vist lo gran volum de correus que marriven cada dia, Jordi de Rius ya nasta fart de tantes cartes,pus estos dos uultims comentaris los contestare a la vegada:

Al que li agradaen les perdius i ara li agraden los faisans,q no farsants, pus no passe res, la vida done moltes voltes i tal com asta el tema;
A catalunya toque 3 dones par cada home
pus no asta mal axplora d'altres senderos o atajos!!!
I pal q ma recomanat lo plat tipic de nadal, moltes gracies pr preferixo la figa an plat pla pq aixi pots maniobrar millor an cas d'emergencia!!!
Au pus neu fent consultes

13 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Docto Doctor ... m'he enamorat del de l'home de la viuda que viu just enfrente de la casa del meu novio i que les finestres de les habitacions donent finestra per finestra,llavors si estic en un em veu l'altre i viceversa, quan me tiro al novio estic nerciosa perquè penso que l'altre ens pot estar mirant, o no! i a l'inreves tb seria possible potser, no ho se, encara no me le tirat mai, que me recomanes? Que siga intentant tiranli los trastos o que li vagi a portar flors al cementeri?

14 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

astimat doctor, ultimament no fai su que tindre desenganys amorosos. Mastic desasperant de mala manera. Què faaaaai??? necessito una solució molt urgent

14 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Aquesta contestació va par la q li agrade l'home de la viuda!!!

Primer de tot no fajos tantes faltes a l'ascriure pq sino la secretaria s'anganxe al llegir i no acavem mai!!!
Ara nem al problema:

Penso q tens un greu problema, dixant de banda q si es viuda l'home ya fa dies q crie maubes, lo teu es molt greu!!!Lo q pots fer es nar a casa la viuda i demanali un retrato d'ell,q tel dixo i quan u vajos a fer an lo novio te poses la fot damunt del capsinal del llit, entremig de la pereta d'ancendre la llum i lo Sant Cristo, aixi si tu astas damunt lo veuras, si astas davall tame, i si feu postures pus mirateu com pugos!!!
D'esta manera los pots tindre als dos al mateix llit
Aspero q vajo b lo remei!!!!

15 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ara toque el/la desesperat/da!!!!

Lo teu cas te mol facil solució:

Nomes has de posar lo teu numero de mobil anunciat aqui la pagina del RUMORE RUMORE i an menos q cante un gallo tindras tantes trucades de gent desesperada, com tu, que van tan necessitats de tot, que ten faries creus de la gana que se passe!!!!
Au pus ya u sas, aixi que penja lo numero!Lo dels desanganys no tu puc assegurar, pr lo q si te puc assegurar es q si vols no ni passaras de gana.
L'unic q passae gana , alla al tiempo, ere la mula vila!!!!!!!!

15 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor, miri, potser en comparació dels problemes que la gent escriu par aquí lo meu no semblarà gran cosa, però creguim que passo uns apuros... avere, yo sóc d'anquelles noes que semblen muy echadas pa'lante, però a l'hora de relacionar-me am maromos me torno una vergonyosa. M'agrade un paio de classe i encara no li hai tirat ni un simple trasto. És més, me coste déu i ajuda decidir-me a parlar amb ell.
Ya sé que no és un problema sexual, del qual vusté n'és un gran especialista, però confio que trobarà solució als meus apuros.
Moltes gràcies doctor amor

17 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

doctor,com es ke a maials creixen marranes a cada carrer i a almatret sol veem k john dears(tractors verds) i vells i mes k vells-----alguna vella tame eee!!!!i a la bassa d'abaix laltre dia hi havie dos homo sapiens dale k te pego...del carrer san joan i del c maials-----ki poden ser ?
les males llengues diuen l'alcalde am la farmaceutica pero claro no es pot parlar sense tenir el manec agafat x la carn

20 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aket ultim ke a scrit aixo na d tindre algun d problema, i mol gros eh, no s si sexual, amoros, amoros-sexual, sexual-amoros o mes aviat mental. nou u noa festu mira

21 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

nou no ere, ere noi no?

21 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

crec c'astic ambrassada pero dubto entre dos possibles pares. a quin dels dos lo fai responsble? al mes guapo o al mes intel·ligent? Ells dos saben que poden ser possibles candidats parque l'acte va ser en comunitat...

25 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

akella que vol fer veure la llum sembla la Roser de ventdelplà ja, parke ara això de les sects sa posaat de moda...no?


Salut i força neu!!
An algun puesto de nit sempre neve...

27 de gener, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Benvolgudíssim Doctor Amor,
Només li faig saber que, segons les clàusules del contracte que va firmar, si no contesta les missives dels nostres lectors i lectores amb la deguda puntualitat i amb rigor, no se li passarà la nòmina.

Aprofito l'avinentesa per enviar-li salutacions cordials.

Atentament,
Núria Sas,
presidenta d'honor (o no)de Poca Fenya S.L., responsable de Rumore Rumore Segrià Sud

28 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere primer de tot dius que ya ai acavat axamens i que ya torno a estar para repondre les preguntes q me feu!
Par tant ara u contestare tot!

31 de gener, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

oh quina alegria, doctor! ja patia per la seua integritat física i bueno, tamé x la meua salut, pq sense els seus consells no sóc persona.
espero frisosa els seus consells

01 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere anem pal cas de l'APURADA!
Lo teu cas es molt comu i no tas de preocupar pq la teua vida sexual fara un giro!

L'unic q as de fer es portar una petaca de CONYAC a la buxaca de lanorac i quan te sintos incomoda tu fot-li traguet i ya veras com aviat te soltes!!!
Sobretot si fumes no tatanços lo mexero a la boca perque pots pendre mal!!!

01 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere Pelayo la contestacio a la teua pregunta es de coco!!
A Maials tenen noes q astan de bon veure pq abonen i reguen i u treballen tot!
An canvi a Almatret no reguem i par aixo mos surten estes botges!
Au pus ya tens una explicació cientifica

01 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

DUSDINGUETA:
La meua recomanació par tu es que hi ha centres molt bons d'estos que te posen una camisa blanca al reves i te tracten molt be!
Si vols donam la teua direccio que tanviare los telefonos para demanar plaça!

01 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere la que no sap de qui es lo fill que ha de tindre!

Lo teu es un problema mol greu!!
Lo primer que has de fer es mirat lo tio q tingo mes cuartos i na an ell!
Despues quan tingos lo crio si sas que es de laltre, pus li dones i li dius que no ni vols sapiguer res pq ell no va sapigues controlar!!
Au pus donde las dan las toman
L'altra solució es que tame tinguessau lo fill an comunitat com antes, i tame lo pots portar a popar a la casa del canto i que te lagunato la veïna mentres tu li fots an los dos a la vegada!
Aixi que ya u sas,a vere quina de les dos solucions tagrade mes!!

01 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Dr. Amor sembla estrany i mentida, que vols dir amb això que a Almatret només hi creixen botges? Sort que mos reguen i mos apanyen los xiquets de fora, que si haguessem d'esperar als del poble ...

02 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

pos los xics d'almatret son ben majos parke les xikes?
sol se solten kuan van am la petaka parque sinó son una mika fures....

04 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Qui és posa amb les xiques i xics d'Almatret? Si som els millors! Encara que teniu raó només ens soltem quan anem afinats però aixó tots! Moreno i Montse són los millors!

06 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Qui és posa amb les xiques i xics d'Almatret? Pues si som els millors i els més animats! Encara que teniu raò només ens soltem quan anem carregats, però això tots! Moreno i Montse són els millors!

06 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Merci al Matrús! Moreno si que és el millor!

06 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor Amor, Doctor Amor, necessito un consultor particular només par io... i miri, havia pensat en vustè, perquè si m'hai de posar a escriure tots los meus problemes aquí no acabaríem mai. Preferixo consultar-ho directament amb vustè, a soles, en un lloc recollit, íntim...

08 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Jo tinc un problema bastant gros. Resulte que només m'agraden els homes sexis i intel·lectuals. Aquestes dos qualitats són molt difícils de trobar en un sol home,i creguim que n'he buscat per tot arreu! On puc anar a buscar homes així?

08 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

FEM BOICOT AL DIA DE SANT VALENTÍ. DOCTOR AMOR, AVUI NO SOL·LUCIONI CAP PROBLEMA AMORÓS, A LA MERDA LO PUTO COMERCIALISME D'AQUESTA CELEBRACIÓ I ELS QUE HO CELEBREM... QUE EL BOMBIN!!!

14 de febrer, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

La direcció de POCA FENYA S.L., productora d'aquesta web, celebra i recolza la iniciativa proposada pel boicotejador, tot i que hauria pogut expressar-se d'una manera més correcta. De tota manera, també denunciem i renunciem al merchandising santvalentinenc.

Dr. Amor, per un dia, declari's en vaga, tot i que fa dies que hi està... era per fer boicot a St Valentí?

Res més, que així sigui.

Als seus peus.

14 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

avere q es aixo q les xiques dalmatret son fures?
pues si son la mar de simpatiqs i majes. a mi sempre em saluden i em diuen coses. nose pas per que sa dit aixo, a mes les eu deixades kom a... pobres noies.
Els xics en canvi si que son mes furos. crec que os hau equivocat i eu confos xic, xika.
ara que beuen si q es veritat, no la solten la petanca no,.
un saludo a les noies dalmatret.

16 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Dr. amor, tinc un greu problema, resulte k laltre dia u vaig fer an un noi an un portal del canto del colors! i ya to pots imaginar.. dale k te pego,(navem una mica pasats de rosca) i estic mol preocupada xk o vam fer sense condo i a mes a mes vam fer tan siroll k es van dsperta los veins i mos van coneixer, ara ya n se k fer, xk primer n se si tik preñada o no i segon k kan vec amb akells veins pl karrer no els puk mirar a la cara k fai? lis i fai santatge pk no ho canton?
Ajudam sisplau, xk tik desesperada
Gracies!!

PD: moraleja, kuan srtos de kasa sempre va be portar un mokador, per si t las d fotre al cap

16 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Si ets d'Almatret, com pots trobat los veïns del pub de Maials pel carrer?? Tu xiqueta lo que ets és una encantada.

19 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Mireu Fills meus us siré lo mes sincer que puga!
A tots estos que se discutixen al meu apartat, pus neu a un altre puesto!!!!!
Hi an aquesta que es d'Almatret i caxe als portals de Maials només li puc dir que no cal nar tran lluny para caxar, que al poble tamé ni tenim de portes para caxar i puestos més bonics que tot es un!!!!!
Au pus ya u sas. Ahhh i lo del xantatge me penso que no u tens ben antes pq si de cas tel faran ells a tu lo xantatge!!!

19 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

AHHHHH i una cosa més, yo tampoc magrade gens aixo de ST Valenti, par tant no vai fer un dia de vaga sn que ai fet una semana de vaga,pq aixi quedo clar que no m'agrade!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Espero les vostres interessants consultes

19 de febrer, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Gràcies per seguir la vaga, Doctor Amor, molt bona idea lo d'allargar-la (la vaga)

I estic d'acord amb això dels que discutixen aquí (i a tot arreu, me semble). Aneu-se'n a... un altre puesto a discutir, que aquí estàvem molt tranquils.

20 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

aquest doCtor amor n majuDa gaire a solucionar els problemes··
ara men a sorgit un altre magrada un noi que te novia, peró ell jo se que li agrado, i q si meu curro una mica mel fare. k faig mel fai o millor k no trenqui cap mes parella.
a mes a la novia la conec,i klaRo...despres sen enterara i no en parlaria :(
espero q em contestis rapid. pq es urgent e de fer algo ya, pq la tonteria fa molt que dura.

20 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor Amor, sóc Montse d'Almatret i saps de sobra tots els meus problems que no en són pocs. M'ajudes? Enviem un correu privat que no cal que ho sapigui tothom.

20 de febrer, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor Amor, jo ja li vaig fer una consulta fa uns dies sobre les meues preferències sexuals. A veure, a jo només m'agraden els homes sexis i intel·lectuals i ja li dic que és una espècie difícil de trobar. A part de vostè, del qual no poso en dubte ni la intel·lectualitat ni el sex-appeal, on puc trobar un home amb aquestes característiques?

20 de febrer, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Doctor, doctooooor, li comunico que estic negociant una millora del se contracte amb els meus assessors juridico-fiscal-econòmics. Ens posarem en contacte amb vostè per ultimar els detalls.

Als seus peus.

09 de març, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere lo DOCTOR AMOR asta an una profunda depresió pq ningu l'ascriu!!Aixo no pot ser, es impossible que par anquestes contrades de nostre senyor glorios no hi hajo cap anima an pena q vajo necessitada de consells u d'altres coses!!!!
Au pus com ara astic deprimit me'n vai a la festa de l'UDL a anborraxam fins a perdre la conciencia i los calçotets!!!

27 d’abril, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Doctor Amor, vull concertar visita (dia i hora) perquè em faci una anàlisis del meu cas, digne d'estudi per la Universitat de New York. Ja que enguany no hi anirem, almenos que m'estudion.
Avere quan ens veiem que aviat no ens coneixerem.

02 de maig, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A IO NO ME CAL CONCERTAR VISITA. AM AQT CONSULTORI JA FAREM...

A VEURE, TINC UN PROBLEMA D'ACUMULACIÓ DE FENYA.

DESPUÉS DE PASSAR SEQUERA, GANA, SED I MÉS COSES QUE NO VUI DIR AQUÍ, SE MHA ACABAT LA MALA EPOCA PEL QUE FA ALS MAROMOS.

PORTAVA EXACTAMENT 4 MESOS SENSE AJETREO SENTIMENTAL, BUENO, NI SEXUAL NI RES. PERO COM ACOSTUME A PASSAR, ARA SHAN MULTICPLICAT LOS PRETENDENTS.

SON UN TÍMID, UN CABRONÀS, UN SONAT I UN ENCANTAT. PER QUIN ME DECANTO?

02 de maig, 2006  
Blogger La Sas ha rumorejat...

Ni la direcció, ni el Doctor Amor no es fan responsables dels dels traumes, danys colaterals o altres conseqüències dels consells donats.

05 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estimat doctor amor:
Sóc una noia més aviat tímida q em dedico a parlar malament dels nois q m'agraden, enlloc de tirar-me-los-hi a la iugular em qdo tota l'estona mirant-los i treient-los-hi defectes...i lo bo del cas és q n'hi tenen!uns són fatxes, d'altres són creguts i d'altres inclús voten al partit popular...q puc fer amb això? serà q me va el sado i me gustan un tanto gilipollas? o serà q no he trobat el meu amor vertader? apart si tenen hipoteca abans del 30 anys m'agraden més!!!!no pot ésser...q puc fer doctor amor?

06 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Benvolguts i benvolugudes! Sóc la infermera en funcions del Dr Amor. En breu tornarem a tenir el nostre expert entre nosaltres, però de moment donarem solució a les consultes més urgents. El Dr Amor ja acabarà el tractament...

A veure, la Hippy Cacharel que viu davant del camp del Lleida i que ja no plora tan desconsoladament. Sincerament, no em veig amb cor de donar-te una solució definitiva. Com a consell per anar tirant (o tirant-te'ls) et dic una cosa: más vale pájaro en mano (o on sigui), o sigui que a vegades no cal ser tan exigents amb les tendències polítiques i hipotequils dels pretendents. Tu, de moment, intentes tindre un encontronasso i potser et dóna més morbo. Estimada amiga, s'han de viure noves sensacions en aquesta vida. Aprovéchalas!!!

I dius que parles malament dels barons que t'agraden... no et creguis que és dolent, a vegades funciona i tot.

Estudiarem el teu cas amb més profunditat, però de moment, tu ataca todo lo que se menee, que el forn no està per a bollos.

PD: Perdoneu les meves tendències al refranyisme espanyolito, no hi puc fer més.

07 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

A vere Hippy cacharel.

Lo teu cas es un clar exemple de les virtuds i desvirtuds de la vida.Vec que a part de buscar los mes desfavorits al damunt ancara tagraden granadets i an hipoteca.

Bueno pus, aixo te 2 solucións:

1ª-Apuntat al club de sadomasoquistes anonims, aquí hi trobaras gent molt coneguda de les nostres contrades

2ª-No buscos defectes, fes com fa molta gent, tu endavant les haches, tel cepilles i a l'un dema diuis que naes molt borraxa i q no sas lo q vas fer. Es una tactica molt usada pr q funcione molt be.

Aspero la teua contestació

08 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Vull agrair a la meua infermera luxuriosa els consells que u as donat mentres yo astae a EEUU a unes jornades de DOCTORS AMORS Mundials.
les conclusions son:

1-Nits de borraxera, matinades d'aigua
2-Arroplega tot lo que pugos a l'istiu que l'hivern es cru
3-Tota cosa que respiro o bellugo es bona par anar al llit (Dixo popular d'Almatret i d'altres pobles)
4-Quan acavos,torcat les morralleres que sino dp u sap tothom lo que as fet
5-A partir de les 6 del matí,tot lo q es fa,no es pot tenir en compte per a un demá
I per ultima la conclusió final del congres va ser:

6-Que no vajo ningu mes a Sarroca pq se veu que tots los joves del poble ya estan agafats per unes noies de...

08 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Ultima advertencia:

Altanto aquet istiu pq se veu q volten una manada de raboses velles que ataquen a tot lo que veuen. Ultimament se veu que habiten entre Llardecans i Almatret, se sap pq si ha trobat rastre.
Se veu que son perilloses pq ya tenen una certa edat i se coneixen lo terreno, i tamé pq al pub no hi van massa pq se hi troben grans.
Així que altanto an les yugulars i demes parts del cos!!!!

08 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Benvingut de nou, DOCTOR AMOR. Ara faré un resum dels punts més importants del Congrés als EEUU per si algú en vol rebre un fullet informatiu. Ja el faré en Power Point...
Anfin, estic a la seua disposició

08 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estimat doctor amor:
prenc nota del q em dius i a partir d'ara em dedicaré a utilitzar els homes joves i inexperts per mantenir relacions luxurioses i esporàdiques amb ells.
Lo prometido es deuda i si fa falta ja en donaré proves.

09 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

RABOSA VELLA FA BON CALDO

10 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Boines!!
Estimat doctor amor, tinc un poblema.Astic an una epoca interminable de vaques flaques que sen diu(x que les meues ja fa dies que les vam anterrar)i voldria que em dones algun producte x que tornesen aquells anys on l'aigua il menja de les vaques no sacavae mai, mecagon santander!
Espero amb candeletes la seva resepta.Un saludo desde les cadolles de gaxan.

10 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Com molt bé diu vostè, sóc una rabosa vella que fa temps que està encauada (com a bona rabosa vella que sóc) al Loch Ness. Allí n'hi ha més d'un de la meua espècie, no ho cal dir... Al pub de Maials les de la meua troupe mos hi trobàvem velles, tot ere ple de catxapets. Volia demanar-li consell. Busco puesto on anar de caça aquest estiu. Trobarie bé que anés a Prades a inspeccionar el terreno? Potser hi trobo algun conill madur...

Gràcies dr Amor!

12 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

JO ANIRÉ A PRADES. PODEM QUEDAR...

12 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Dr. Amor jo li volia fer un comentari, resulta q en cert poble del Segrià Sud, els mascles estan una mica nerviosos ja que aquest estiu tenen al poble una noia que està de bon veure fent de socorrista a les piscines.
I a mes a mes te un parlar molt melós, ja que es argentina.
Q els podriem dir ??
Es que le demés sembla que no contem per a res.
Vamos, que estan ben encapritxats.

12 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Estimat/ada Gaxan:

Pal teu cas tinc uns ungüentos aspecials que son miraculosos, i que una vegda los provaras no tindras mai mes vaques flaques, sino que al contrari,no te les podras treure del damunt,igual que la mosca negra!!!!!!!!!
Una vegada taplicos los ungüentos par les parts on vols que s'atançon les senyores,senyoretes o demes femelles(animals o no) te'n cansaras de tantes proposicions indecents que te faran!!!
Yo,personalment, u ai provat i ai de reconeixer que funcione, parque vai tindre una temporada que no podia surtir al carrer pq se me fotien pals turmells, los tenia tots rosegats de tantes dones que volien tindre sexe an yo!!
Bueno pus, parla an la meua anfermera que ella te donara hora par passar par la consulta i provarem qin ungüento te va millor, lo preu ya u parlarem pr vindria a ser com a 3 o 4 cuarteres d'ametlles

18 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos consultori i més clínica

19 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

estimat doctor. magradaria ferli una consulta que tinc. vuste, sobre la tipica pregunta de raja o paja que contestaria? es que estic en un apuro i murgente la resposta...

19 de juliol, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Menos Dr amor i mes pixa

30 d’agost, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

Pero bueno, ara que hem decubrit aquesta secció (ploravem de la risa), fa mesos que no funciona ¿Que us pase?
Doctor Amor et necessitem!!!

05 de desembre, 2006  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

dr. amor tinc un problema ui es q gaireve no en tin de vida sexual i amorosa xq ? no u entenc es veritat aixo q diuen q el fisic u es tot ? siuplau donam algun consell xa millorar

07 de juliol, 2008  
Anonymous Anònim ha rumorejat...

hola NOYA AMB MASSA FENYA,
jase que jo no soc ningu xa aconsellarte xo vull dirte que: son els teus sentimens el q et tenen q guia fes una sita am cadascun o dos i besten al llit amb tots i el q mes t'agradi kedat amb aques i si no et comvens el meu consell estiges amb tots l'hora. Si tens trasa no s'adonaran.

07 de juliol, 2008  

Publica un comentari a l'entrada

<< Hom

.